• Ново
Магнитен кола за мобилния си телефон на волана TSPTL за Tesla Model 3/Y, Безжично Зарядно Устройство, щипка за мобилен телефон на таблото, Магнитна Поставка за мобилен телеф?
zoom_in

Магнитен кола за мобилния си телефон на волана TSPTL за Tesla Model 3/Y, Безжично Зарядно Устройство, щипка за мобилен телефон на таблото, Магнитна Поставка за мобилен телефон за всички телефони

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

В същото време, чрез свързване на притежателя, номер на превозното средство с помощта на кабел за предаване на данни, ще можете да се наслаждавате на безжична зареждане с мощност 15 W, и вече няма да се притеснявате за това, че телефона е изтощена по време на навигация Оригинален дизайн на автомобилни форми, органично, който подхожда на автомобил. 【Здрав】 В креплении телефон се използва висококачествена залепваща уплътнението на 3 М, със силна адгезией, която притежава превъзходна издръжливост, след инсталацията, не се притеснявайте за падане при всички условия на околната среда. 【Мощна магнитна и безжично зареждане】Силна магнитна сила предоставя на този креплению за безжично зарядно устройство изключително силна адсорбционную сила, която може сигурно да задържи на телефона.Дори ако пътят е много неравна, не е нужно да се притеснявате, че ще изпуснете телефона си. 【Съвместим с всички телефони】Магнитен държач за телефон е съвместим с магнитни чехлами за мобилни телефони iphone, включително iphone x 11 12 13 14 серии и т. 【Шофиране по-безопасно】 Магнитна поставка за мобилен телефон, закопчава зад волана на колелото, не загораживая преглед на водача.

Клиентите също го харесват..