• Ново
Метално Кормило планината за телефон - Въртящо се на 270 ° Планина за колоездене телефон от алуминиева сплав, Универсален Държач за мобилен телефон на кормилото на м?
zoom_in

Метално Кормило планината за телефон - Въртящо се на 270 ° Планина за колоездене телефон от алуминиева сплав, Универсален Държач за мобилен телефон на кормилото на мотоциклета и велосипеда

BGN 6.33

Брой продукти
check Налично

Тежкотоварни промишлена пружина система осигурява здрав захват на устройството ? НЯМА НУЖДА от СТРОПАХ, произведени от преработени алуминий 6061, за да преживеят.Ние сме щастливи, че успяхме да ви аксесоари от най-високо качество на разумна цена, така че, моля, посетете нашия магазин, като натиснете / отваряне (Продавачът : САЩ-MAYAR). ? СЪВМЕСТИМОСТ : Лесно се работи с всички устройства.Ние сме щастливи, че успяхме да ви аксесоари от най-високо качество на разумна цена, така че, моля, посетете нашия магазин, като натиснете / отваряне (Продавачът : САЩ-MAYAR).Тежкотоварни промишлена пружина система осигурява здрав захват на устройството. ? СЪВМЕСТИМОСТ : Лесно се работи с всички устройства.? ВЪЖЕТА НЕ са НЕОБХОДИМИ : Изработен е от обработен алуминий 6061, за да преживеят.Съвместим с обикновените и по-големи i Phone, както и с устройствата Galaxy.Съвместим с обикновените и по-големи i Phone, както и с устройствата Galaxy. ? От ЕДНА СТРАНА, ТОВА е ВСИЧКО : повече не е нужно да се мъчите с инсталирането на устройства в стойка и да се извлекат от нея. ? От ЕДНА СТРАНА, ТОВА е ВСИЧКО : повече не е нужно да се мъчите с инсталирането на устройства в стойка и да се извлекат от нея.

Клиентите също го харесват..