• Ново
VOVIGGOL Air Vent Притежателя на телефона, за закрепване на контакта 【Силна стабилност】 Въртене на 360 ° Силикон Кола за мобилен телефон, съвместим с iPhone Samgsung и всички смар?
zoom_in

VOVIGGOL Air Vent Притежателя на телефона, за закрепване на контакта 【Силна стабилност】 Въртене на 360 ° Силикон Кола за мобилен телефон, съвместим с iPhone Samgsung и всички смартфони

BGN 17.76

Брой продукти
check Налично

【Идеален за грайфери контакти】 Това автомобилно вентилационно планина за контакти, изработени от силиконов материал по цялата повърхност (с изключение на затягане), което може най-добре да защитите телефона си и розетка от надраскванеВ зажиме за освобождаване на въздух има вградена пружина, просто кликнете на зажиме, този титуляр за телефона ще бъде здраво прикрепен на повечето ножове в различни видове автомобилни вентилационни отвори.Използвайте вашето GPS или слушайте музика списък с нулев риск от падане, тъй като нашето силикон планина за контакти винаги е добре кодифициран.отдушник в долната част на автомобил на притежателя на iphone осигурява допълнителни ъгли на видимост на 360 ° позволява употребата на GPS или смартфон с по-удобни ъгли. е Съвместима с всички смартфони, като i Phone 13 12 11 Mini Pro Max 8 7 XS X Plus, Samsung Galaxy, Google и т.Закопчалка за телефон на вентиляционном отверстии кола с дебелото неплъзгащи силиконовата подложка осигурява двойно заключване и никога не пада. 【Управление с една ръка и въртене на 360 °】 Вашият смартфон може лесно да се извлече от притежателя на телефона с вентиляционным дупка или да се връща, не е сгъване на ръкохватката за контакт.Нашето определяне на отдушник за кола е оборудвано с двойно кръгови интерфейс, който може да осигури надеждно сцепление и да направите телефона си по-устойчив по време на шофиране. 【Обновен вентилационна (противовакуумна) канална скоба】 В вентиляционном зажиме има вградена пружина, просто кликнете на зажиме, това е кола планина с гнездо, ще бъде здраво прикрепен към дадена повечето ножове на вентилационни дупки от различен тип.Нашето определяне на отдушник за кола е оборудвано с двойно кръгови интерфейс, който може да осигури надеждно сцепление и да направите телефона си по-устойчив по време на шофиране. 【Управление с една ръка и въртене на 360 °】 Вашият смартфон може лесно да се извлече от притежателя на телефона с вентиляционным дупка или да се връща, не е сгъване на ръкохватката за контакт. 2022 Актуализиран нов дизайн.Този държач за мобилен телефон за автомобил на вентилационни отвори, оборудвани с двойно кръгови интерфейс, който може да осигури надеждно сцепление и да направите телефона си по-стабилни по време на шофиране. 【Интимни услуги】 Нашия титуляр контакти за кола осигурява безпроблемна гаранция в продължение на 12 месеца и 100% връщане на парите, за да се докаже важността, която придаваме на качеството.Закопчалка за телефон на вентиляционном отверстии кола с дебелото неплъзгащи силиконовата подложка осигурява двойно заключване и никога не пада. е Съвместима с всички смартфони, като i Phone 13 12 11 Mini Pro Max 8 7 XS X Plus, Samsung Galaxy, Google и т. 【Обновен вентилационна (противовакуумна) канална скоба】 В вентиляционном зажиме има вградена пружина, просто кликнете на зажиме, това е кола планина с гнездо, ще бъде здраво прикрепен към дадена повечето ножове на вентилационни дупки от различен тип.

Клиентите също го харесват..