• Ново
APPS2Car Магнитно закрепване за телефон на присоске за кола, Универсален Магнитен Държач за телефон на предното стъкло, на Арматурното табло, който е Съвместим с всичк?
zoom_in

APPS2Car Магнитно закрепване за телефон на присоске за кола, Универсален Магнитен Държач за телефон на предното стъкло, на Арматурното табло, който е Съвместим с всички смартфони с Вградени 6 магнити N52

BGN 8.23

Брой продукти
check Налично

(НА ВСИЧКИ ТЕЛЕФОНИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА МЕТАЛНА ХАЛКА) 1 x Правоъгълна метална плоча.Лесна инсталация : .Регулируеми и прибиращи телескопичен лост.Телескопичен лост може да се повдигне, дължина телескопического лост е от 4,6 " / 11,7 см до 6,29 "/16 см (включително магнитна глава), а ъгъла на наклон може да се регулира на 240 градуса за оптимален ъгъл на гледане.Лесно се управлява с една ръка!. - Ако повърхността на арматурното табло на колата не е гладка, а текстурирани, моля, използвайте самозалепваща подложка за арматурното табло (моля, обърнете внимание, че залепваща панел за таблото vhb е предназначена за еднократна употреба). -Издънка може да бъде несъвместим с кожата, винилови или мека повърхност. 1 х Кръгла метална плоча. -Магнитно закопчаване Внимание : Това магнитно закопчаване не е играчка.Широка съвместимост : Тази кола за телефон на магнит е съвместим с i Phone Samsung Galaxy на Google Pixel 3 3 XL, Nexus 5 5 X 6 P и т.Пакетът включва : . * Основа издънка на този притежателя на телефона на присоске може да се възстанови, в добро състояние, е просто измиване под течаща вода и высушив на въздуха.Повече никакви винтове за настройка, просто дръпнете и натиснете, за да се регулира на дължина. 1 х Залепваща тампон върху таблото. - Преди инсталирането на автомобилни стойки внимателно почистете таблото или на повърхността на предното стъкло, за да премахнете прах или отпадъци.Да се съхранява далеч от деца.Сверхпрочная и множество търтей : Нашата патентована износоустойчива издънка с лепкав гел на базата гарантира, че магнитен кола за телефон, е добре прикрепен към таблото, предното стъкло или друга плоска повърхност, с изключение на кожа, винил и на меки повърхности, и остава в сила дори и за най-ухабистых пътищата!.Иновативен сферични осигурява пълен обрат, за да се осигури оптимален ъгъл на гледане, включително вертикално или хоризонтално. 1 x Магнитно закрепване за автомобилния телефон на присоске.

Клиентите също го харесват..