• Ново
Timisea 8 бр. Желейные Рибки Хартиени Фенери за Сватба, Детски Рожден Ден, Украса за парти в чест на Душата на Детето, Градиентные Синьо-Бели Хартиени Фенери, Фенер за Же?
zoom_in

Timisea 8 бр. Желейные Рибки Хартиени Фенери за Сватба, Детски Рожден Ден, Украса за парти в чест на Душата на Детето, Градиентные Синьо-Бели Хартиени Фенери, Фенер за Желанията на Закрито и на Открито, Тематично Украса

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Материал : Фенера е изработен от висококачествена хартия, а стойка метална 【Качествено обслужване】 Ние се ангажираме да предоставим на нашите клиенти продукти с високо качество на достъпна цена.Тези декоративни хартиени фенери са изработени от висококачествена хартия и метални подложки, те са дълготрайни, лесни за съхранение и многоразовы, но е задължително да се съхранява далеч от огъня, тъй като основният материал на тези фенери е хартия, която лесно се запалва.Цвят : Син Градиент Тифани + Синьо наклон + Розов наклон + Лилав градиент.Идеален за декорация на вашето парти. 【Най-добрият избор за diy】 Тъй като основният материал на тази декорация е хартия, много лесно цветове, можете да дадете пълна воля на въображението си или да покани на своите деца порисовать на нашите хартиени фонариках, за да се създаде индивидуална украса, представящо вашия личен стил.Пакетът включва : 8шт желейных рибни хартиени фенери. хартиени фенери във формата на медузи.Ако не сте доволни от продукт, моля, веднага се свържете с нас по електронната поща, Timisea ще ви осигури задоволително решение в рамките на 24 часа!. 【Премиум качество】 Тези декоративни хартиени фенери са изработени от висококачествена хартия и метални подложки, те са дълготрайни, лесни за съхранение и многоразовы, но е задължително да се съхранява далеч от огъня, тъй като основният материал на тези фенери е хартия, която лесно се запалва.

Клиентите също го харесват..