• Ново
Молитвен колан, 10 Червени пояси Желания, дължина 27,5 инча и ширина 1.5 инча, използвани за храмове, храмове панаири, туризма, молитви. Благословен пояс (Сто години. Вина
zoom_in

Молитвен колан, 10 Червени пояси Желания, дължина 27,5 инча и ширина 1.5 инча, използвани за храмове, храмове панаири, туризма, молитви. Благословен пояс (Сто години. Винаги бъдете Последователни)

BGN 1.73

Брой продукти
check Налично

Използване на продукта : Благословии, Пожелания, Изцеление, Здраве, Желание за Богатство, Злато Титлата, Моля, Сила и тМожете да се закача на колана на възвишението у дома или на дърветата в храма. 【ГАРАНЦИЯ】 за вас, Ние се ангажираме да ви осигурим първокласна гаранция за качество, ако имате някакви проблеми с качеството, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще решим проблема възможно най-скоро.Разнообразни характеристики : множество възможности за постигане на желания, късмет или просперитет на бизнеса. За Храмове, Алпийски дървета, Стари дървета Пътуване през Живописни места, Висите по дърветата, когато се Молят за Своите Желания.Будистки молитвен колан (можете да напишете на него името си) : често се поставят, за да се молят за убежище, макар, ускоряване на изпълнението на желанията и просперитет, привличане на богатство, питам децата, безопасност, здраве, успехи в обучението, успешен брак.

Клиентите също го харесват..