• Ново
Хартиени Фенери Декоративни Орнаменти за спортни Партита, Окачен Фенер за Софтбол, Футболна Топка, Бейзбол, Баскетбол, Кръгли Китайски Фенери за спортни екипи, Акс?
zoom_in

Хартиени Фенери Декоративни Орнаменти за спортни Партита, Окачен Фенер за Софтбол, Футболна Топка, Бейзбол, Баскетбол, Кръгли Китайски Фенери за спортни екипи, Аксесоари за Партита, Празнуване на Фестивала

BGN 8.86

Брой продукти
check Налично

Спецификация : Футболен бейзбол, Баскетбол жълто бейзбол Размер : около 20 см 8 см в диаметър Процес : чиста ръчна изработка Материал : хартия + метал Забележка : поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките 【Насладете се на Времето Заедно】Можете да поканите своите приятели да украсят стаята, където ще се състои вашата предстоящото парти на спортна тематика; да се радвате на процеса на инсталиране и закачане на тези таван декорации за спортни партита. 【Подходящ размер】 Всяка подвесное спортно украса за рожден ден е с диаметър около 20 см / 8 инча, фенер, не твърде голяма и не твърде малка, подходящ за украса на стаята. 【Подходящ размер】 Всяка подвесное спортно украса за рожден ден е с диаметър около 20 см / 8 инча, фенер, не твърде голяма и не твърде малка, подходящ за украса на стаята. 【Лесна инсталация】 Тези таван, висящи аксесоари за рожден ден в спортната тематика са лесни за инсталиране, можете да отворите или затворите им с помощта на вътрешния скоба на фенера, след това ги обесим на тавана с помощта на куки, лесно се управляват поотделно.Благодарим ви!Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.Пакетът включва : 4 x Хартиен фенер. 【Широко декоративни】 хартиени фенери са подходящи за повечето случаи, за добавяне на цветове на повечето пространства, като спортни игри, спортни тематични партита, класни стаи, на партито по повод деня на раждането, спортни състезания и т.【Различен Декор】Ще получите спортни украса за партита с книжни фенерчета и куки, включително и в баскетбольном, футбол и бейзбол стилове по желание; това е достатъчно, за да отговарят на вашите различни нужди в дизайна.

Football:
Baseball:
Basketball:
Yellow Baseball:
Size:
about 20cm 8 inches in diameter
Process:
pure handmade
Material:
paper + metal
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
Package includes:
4 x Paper Lantern :

Клиентите също го харесват..