• Ново
Покривка на райета Fascidorm, Покривка в Разноцветную Ивица, Лятно Правоъгълно Покритие за маси на открито, Водоустойчив Моющаяся Покривка за декор на масата за Хранен?
zoom_in

Покривка на райета Fascidorm, Покривка в Разноцветную Ивица, Лятно Правоъгълно Покритие за маси на открито, Водоустойчив Моющаяся Покривка за декор на масата за Хранене в кухнята, в Пролетно-летния период, 60 x 120

BGN 7.56

Брой продукти
check Налично

Освен това, нашата цветна плот подходящ за всички вечери на закрито и на откритоНашата шарени покривки за маси, подходящ за украса за вашата кухня, столова и други помещения.Водоустойчив плат на тази декоративни покривки за маса в цветна лента, за да защити вашата маса от петна и драскотини в ежедневния живот. ?️ ВОДОУСТОЙЧИВ и устойчив На петна покривка : Нашето водонепроницаемое покритие на масата осигурява водоустойчивост, защита от масла и други разливи за вашата трапеза.Лятна градинска покривка е идеален за декорация на масата за хранене. ?️ НЯКОЛКО назначения : Лятна декоративна шарени покривки за маси, подходящ за масата за хранене, чаено маса, парти, рожден ден, кафене, на банкет, на пикник, барбекю, къмпинг и всекидневна употреба.?️ МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-КЛАС : Нашата шарени покривка е изработена от висококачествен полиестер.Това водонепроницаемое покритие за маси на открито, което може да се използва за активна почивка. ?️ ОТЛИЧНА ДЕКОРАЦИЯ за ПРОЛЕТТА И ЛЯТОТО : нашата лятна покривка на лента, украсена с разноцветни ивици.Тази цветна лятна покривка също е подходящо за пикник. ?️ Лесно грижа : Тази пъстра шарени покривки за маси, може да се пере в машина и да я лесно почистване, а нашата пролет-лято покривка ще запази първоначалната си форма и да я лесно выцвести дори и след продължителна употреба и пране.

Клиентите също го харесват..