• Ново
Покривки за партита ULYJA Бордо Пластмаса за партита, 2 опаковки, Бордо Покривки за Еднократна употреба 54x108 инча, Вино-Червени Покривки за правоъгълни маси (тежкотова?
zoom_in

Покривки за партита ULYJA Бордо Пластмаса за партита, 2 опаковки, Бордо Покривки за Еднократна употреба 54x108 инча, Вино-Червени Покривки за правоъгълни маси (тежкотоварни, за многократна употреба)

BGN 4.80

Брой продукти
check Налично

С такъв широк избор от възможности, нашите покривки ви дават предимство несравнима гъвкавост и възможност да въплъти в живота си уникална визия.В Party Ulyja ние вярваме, че всяко събитие трябва да бъде отражение на вашия личен стил и креативност.Това може да бъде важно за официални случаи или случаи, когато външният вид е особено важен.Това може да бъде особено важно за покривки, които ще използват често или на открито. ? [Повишена трайност] Дебелина на найлонови покривки за цвят бордо увеличена до 0,45 mm /1,8 мил.Това може да бъде особено важно за скъпи и чупливи маси, които се нуждаят от защита.Ето защо ние сме изключително горди, че предлагаме нашата богата колекция от пластмасови покривки, включваща повече от 30 на ярки цветове за избор.Това може да бъде особено важно за скъпи и чупливи маси, които се нуждаят от защита.Открийте неограничените възможности с Party Ulyja и повишаване на своите настолни пейзажи на нови висоти визуално великолепие. ? [Гаранция за връщане на парите] Ако срещнете някакви проблеми с качеството, в рамките на 60 дни от датата на закупуване просто се свържете с нас, за да върне стоката за получаване на пълно обезщетение.Това може да бъде особено важно за покривки, които ще използват често или на открито. ? [По-добър външен вид] По-дебели тежкотоварни покривки за партита могат да имат по-луксозен външен вид, отколкото по-тънки, особено ако те са изработени от висококачествени материали PEVA.Ето и предимствата на нашия разнообразен избор на цветове : . ? [Намалена прозрачността] По-дебели за еднократна употреба заредете покривки за маса могат да бъдат по-прозрачни, отколкото по-тънки, което може да бъде особено важно, ако искате да се скрие под масата за тях или ако използвате покривка за създаване на определен естетически ефект.Изберете Party Ulyja и открийте предимствата на нашия широк избор на цветове.? [Повишена трайност] Дебелина на найлонови покривки за цвят бордо увеличена до 0,45 mm /1,8 мил. ? [Гаранция за връщане на парите] Ако срещнете някакви проблеми с качеството, в рамките на 60 дни от датата на закупуване просто се свържете с нас, за да върне стоката за получаване на пълно обезщетение.РЕЗЕРВИРАЙТЕ ПРИ НАС БЕЗ ПРОБЛЕМИ!.РЕЗЕРВИРАЙТЕ ПРИ НАС БЕЗ ПРОБЛЕМИ!.С нашите пластмасови покривки вашето събитие да напълним себе си в цвят, стил и индивидуален вкус. ? [По-добър външен вид] По-дебели тежкотоварни покривки за партита могат да имат по-луксозен външен вид, отколкото по-тънки, особено ако те са изработени от висококачествени материали PEVA.

Клиентите също го харесват..