• Ново
Мотоциклетът Яке за Мъже от Изкуствена кожа, Свалящ яке-бомбер с качулка, Винтажное Ежедневното Топло Зимно палто с цип (Червено, Малка)
zoom_in

Мотоциклетът Яке за Мъже от Изкуствена кожа, Свалящ яке-бомбер с качулка, Винтажное Ежедневното Топло Зимно палто с цип (Червено, Малка)

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Този кратък пуховик и е претърпял повече от 10 модификации, за да се създаде перфектната версия, която ви допада най-добрите ?Maiyifu-Мъжки зимна лесна ежедневна яке-сако от GJ. (Моля, вижте снимката на продукта, за да получите подробна информация за размера. ? [Multi] Нашата яке подходящи за ежедневието, спорт на открито, работа на свеж въздух, пътешествия, колоездене, пешеходен туризъм, скално катерене, риболов, къмпинг, лов.ние не ценим това, което бихте могли да му път преди надеванием, палто ще изглежда много по-добре от оригинала.Нашите якета също са създадени след задълбочено проучване и анализ на данни от над 1 милион купувачи за прецизен подбор на размер и оптимална кацане.За мъжествените, здрави или цели фигури препоръчва се в един размер по-голям.? ⭕ Лек, гъвкав и сверхтеплый. ⚠️ Друго забележка : ✔️ е Препоръчително да се проведе на суха четка за защита на материал. ? [Предложение за размера на] Не ние или размер, моля проверете внимателно размерите на новата снимка или в описанието преди да поръчате. ⭕ Идеален подарък за вашето семейство и близки в празничен сезон, като Коледа, Хелоуин, Великден, Свети Валентин, Нова година, Деня на благодарността, Черен петък, киберпонедельник.Това е зимно палто е идеален за сутрешна пътуване, разходки, пътувания и други дейности на открито. ? Стилен елемент от гардероба си, уверено носещи нашата майсторски изработено горната си дреха, която е достъпна в най-различни цветове. ✔️ Нашите якета приталенного намаляване. ⭕ Този зимен аксесоар essential може лесно да се носят на върха на любимите си блузи или да се използват като вътрешен слой на козината по-голям размер.? Да се радвате, колко здрав изглежда, тъй като можете да го сложите. ? Есенни якета Grab and Go проектирани така, че да осигури отлична производителност при различни сценарии.

Клиентите също го харесват..