• Ново
Преносими ножици Kokuyo Saxa Poche, Ножици за клони, 3D нож, Дизайн във форма на дръжки, Следящ механизъм, Капачката не се изисква, Бесклеевое нож, Aqua, внос от Япония (AMAZING-P320LB)
zoom_in

Преносими ножици Kokuyo Saxa Poche, Ножици за клони, 3D нож, Дизайн във форма на дръжки, Следящ механизъм, Капачката не се изисква, Бесклеевое нож, Aqua, внос от Япония (AMAZING-P320LB)

BGN 6.27

Брой продукти
check Налично

[Хибриден Дугообразный blade] Ъгъл на наклон на острието се разширява благодарение на двухуровневому дугообразному извивката, което прави близо 4 пъти по-рязко в сравнение с ножици, с прав нож, и лесно се режат с малко усилия от създаването си до край [Удобна и лека форма на] Разработени с мека и удобна форма, напомняща на бяла ружа, тези ножици осигуряват приятен захват. просто леко плъзнете острието, за да го отворите, че ще ви позволи бързо да започнете да го нарежете.Тя е идеална за използване в движение, независимо дали са образование, работа или пътуване.Тип на остриетата : Бесклеевое.Дължина на острието : 1,65 инча (42 мм). [Следящ механизъм, Капачката не се изисква], Благодарение на обикновения пълзяща механизъм не е необходимо в колпачке. [3 D Бесклеевая структурата] Первази от вътрешната страна на двете остриета намаляват площта на контакт, като предотвратява залепване на лентата към лезвию и премахване на лепкавите остатъци. [Удобна и лека форма на] Разработени с мека и удобна форма, напомняща на бяла ружа, тези ножици осигуряват приятен захват. [Следящ механизъм, Капачката не се изисква], Благодарение на обикновения пълзяща механизъм не е необходимо в колпачке. [Хибриден Дугообразный blade] Ъгъл на наклон на острието се разширява благодарение на двухуровневому дугообразному извивката, което прави близо 4 пъти по-рязко в сравнение с ножици, с прав нож, и лесно се режат с малко усилия от създаването си до край.Размери : 4,33 х 0,71 инча (110 х 18 mm). [Компактен и преносим] Мини-ножици Kokuyo Saxa под формата на писалки са проектирани така, че да им е удобен за носене в чантата, джоба или пенале.Тя е идеална за използване в движение, независимо дали са образование, работа или пътуване.Острието надеждно се съхранява в компактен корпус за преносимост.

Клиентите също го харесват..