• Ново
Силиконова Форма Plumeria Rubra, Форма за Сапун с 6 Кухини, под Формата на Яйца, Цветя, Силиконови Форми за Торта, Сапун, Шоколадови Бонбони, Свещи за Кифли, Червен, 2 опаковк?
zoom_in

Силиконова Форма Plumeria Rubra, Форма за Сапун с 6 Кухини, под Формата на Яйца, Цветя, Силиконови Форми за Торта, Сапун, Шоколадови Бонбони, Свещи за Кифли, Червен, 2 опаковки

BGN 7.99

Брой продукти
check Налично

При първото използване, моля, изплакнете с вода и го оставете да изсъхне на въздуха1 инча ✔ Безопасна температура : -40 F - 446 F/ -40 C - 230 C ✔ Модел : цвете плюмерии/хавайски франжипани/яйчни цветя ✔ Помещение включва : 2 * Силиконови форми, 2, 6 кухини, коледна силиконова форма за торта, кухненски форма за печене, направи си сам, десерти, форми за муса, инструменти за печене, произведени от хранително-силиконов материал. Размер : 24,5*16,5* 3 см/9.Те се пекат на вашите сладкиши, без никакви усилия.Гъвкав, антипригарный, лесен за използване и е освободен. ✔ Гъвкави, незалепваща, лесна за употреба. ✔ (Опаковка от 2) на Силиконови форми.Форма : Правоъгълник, Една форма : Цвете плюмерии / хавайски франжипани / Яйчни цветя.Изработен от 100% хранително силикон, огнеупорни от -40 до 445 градуса по Фаренхайт (от -40 до +230 градуса по Целзий). Силиконови форми могат да се използват само за фурни, микровълнови печки и не се използва на газ и топлина. ✔ е Лесен за използване, бързо се почистват, не се поддава на мухъл, може да се мие в съдомиялна машина.Идеални за украса на торта, ароматна свещ, занаяти собствените си ръце, и т.Лесен за използване и лесно почистване. ✔ Подходящ за приготвяне на сапун, на пудинг, торта, шоколади, шоколадови бонбони, цветни моливи, свещи, карамел, празни приказки, желе, лакомствата от замразено кисело мляко, кубчета лед и с плодов сок, декорации за торти, подаръци за рождени дни и детски партита и много други. ✔Материал : силикон ✔ Цвят : червен ✔ Размер : 24,5 *16,5* 3 см/9. ✔ Подходящ за приготвяне на сапун, на пудинг, торта, шоколади, шоколадови бонбони, цветни моливи, свещи, карамел, празни приказки, желе, лакомствата от замразено кисело мляко, кубчета лед и с плодов сок, декорации за торти, подаръци за рождени дни и детски партита и много други.При първото използване, моля, изплакнете с вода и го оставете да изсъхне на въздуха.Ние стоим зад нашите висококачествени продукти.Лесен за използване и лесно почистване. силиконови форми от тези 2-те антипригарных форми подгответе 12 бр.Силиконови форми за печене огъват, и поради това вие можете да ги върне или да се отложат от тортата и от двете страни, така че тортата наистина се отвори и излезе напълно невредим. силиконови форми от тези 2-те антипригарных форми подгответе 12 бр. Размер : 24,5*16,5* 3 см/9.Ние стоим зад нашите висококачествени продукти. ✔ е Лесен за използване, бързо се почистват, не се поддава на мухъл, може да се мие в съдомиялна машина.

Клиентите също го харесват..