• Ново
Подложки за Сервиране на Кухненския плот, Квадратни Супени Лъжици Ориз от Неръждаема Стомана, Лъжици за Супа, Специални Стоманени Лъжици За хранене, Подложки За Съ?
zoom_in

Подложки за Сервиране на Кухненския плот, Квадратни Супени Лъжици Ориз от Неръждаема Стомана, Лъжици за Супа, Специални Стоманени Лъжици За хранене, Подложки За Съхранение на Съдове В Закрито

BGN 50.56

Брой продукти
check Налично

Пратката включва : Кръгла подложка за маса, Големи кръгли подложки, пътека за обедната маса в селски стил с 6 подови изтривалки на разположение за настаняване, Леки кухненски подложки за кухненската масаИзработен е от неръждаема стомана, черпак има форма на лъжица 2 бр.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Лъжица за диня от неръждаема стомана, десерт лъжица, лъжица за лед, детска лъжица, лъжичка в ретро стил.Цвят : сребърен, златен Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. Лъжица за диня от неръждаема стомана, десерт лъжица, лъжица за лед, детска лъжица, лъжичка в ретро стил, ложка1111microsoftinternetexplorer402документ не е посочен 7,8 磅нормаль0упаковка в комплект: Материал : подложки за кухненската маса от неръждаема стомана супени лъжици ориз, супени лъжици за супа, специални стоманени лъжици за хранене, чинии, подложки за прибори в помещенията. Гладки ръбове и ъгли, да не увреждат устата си Лъжица умерено дълбока, си удобен за хващане, подходяща за трехразового прием на храна и следобеден чай.

Клиентите също го харесват..