• Ново
Микровълнова за Притопляне за облекчаване на спазми и Менструални болки, 10 x 13 За Прегръдки и Хубава Аксолотля, Микровълнова Топло за Менструация с Стирающимся Кал?
zoom_in

Микровълнова за Притопляне за облекчаване на спазми и Менструални болки, 10 x 13 За Прегръдки и Хубава Аксолотля, Микровълнова Топло за Менструация с Стирающимся Калъф, Влажна Топлина Пакет, Подаръци за жени и момичета,

BGN 39.15

Брой продукти
check Налично

Топло за фурни с розов аксолотлем, изпълнен с естествени и полезни семена от лен и сушена лавандулаОбжалване на розови грелок от аксолотля не се ограничава до спазми, те също са ефективни за облекчаване на болки в гърба, шията и раменете, корема, краката и други групи мускули. загрейте в микровълновата фурна цяла плюшено животно за нейната племенница на розово аксолотля на една минута, прикрепете я към областта на болката и да получите така необходимата упойка. ?【Няколко приложения】Топло с аксолотлем при менструация не само ефективно премахва менструални спазми, но и прекрасно помага при болки в гърба, врата, ставите и мускулите.Уникална поставяне с секционными камерными конци предпазва от частично загряване и усещане за парене на кожата, като осигурява по-дълъг и равномерно отопление. ?【Естествено облекчение на болки в】 Симпатичен моющийся калъф axolotl размер 10 х 13 см идва със сменяема вложка с размери 8 x 12 см, изпълнен с ленено семе и лавандула, които осигуряват меко нагряване. ?【Идеален подарък за вашите любими】 Нашата топло за микровълнова печка е приятна и релаксираща подарък за жени, благодарение на своя си скъпи външен вид и практичност.Отличен за Деня на Свети Валентин, Ден на майката, рожден ден или някакъв друг повод връчването на подаръци. ?【Уникален дизайн】 Нашата топло за микровълнова фурна е направена от ультрамягкой тъкан, и приятна за носене от аксолотля да ви хареса, още преди да го пробвате като притопляне.

Клиентите също го харесват..