• Ново
Играчка-Търтей 3D Силиконова Магическа Търтей, Играчка-Непоседа, Декомпрессионный Пъзел за Деца, перлено бял Подарък за възрастни (Лилаво)
zoom_in

Играчка-Търтей 3D Силиконова Магическа Търтей, Играчка-Непоседа, Декомпрессионный Пъзел за Деца, перлено бял Подарък за възрастни (Лилаво)

BGN 4.66

Брой продукти
check Налично

?【Използване в няколко сцени】 : Тази декомпрессионная играчка с поп-ефект и всасыванием е подходящ за всички възрасти и може да се използва при различни сценарии, като партита, събития и офисиИзползването на дизайн с цветни елементи, за да привлече вниманието.Това е едно уникално и забавно допълнение към всяко пространство. ?【Забавен външен вид】 : Детски дизайн, очите изскочи при натискане.Тази играчка може да се превърне в добър избор за хора, които се нуждаят от начин да се отпуснете си загриженост и за известно време, разсейва от странични мисли. ?【Декомпрессионная поп-играчка】 : Лопающиеся мехурчета - чудесен начин за облекчаване на стреса и напрежението. Внимание : Подходящ за деца над 3 години Съхранявайте продукта в чистота и не се допирайте до химични вещества, като масла и козметика, за да не се удължи срока на експлоатация на продукта.Това е един забавен начин да използвате тази играчка.Използването на дизайн с цветни елементи, за да привлече вниманието.?【Забавен външен вид】 : Детски дизайн, очите изскочи при натискане.Тази всплывающая играчка с уникален външен вид с 3 D изскачащ дизайн. ?【Другари игри за деца】 : Ярки цветове, меко докосване, оригинален дизайн, на външен вид, 100% храна силикон, едно парче ъглов дизайн, вашия или най-добър другар за игри в детството помага на детето да развие интелект, за да се развива логически умения.Това е един забавен начин да използвате тази играчка. ?【Нещастници с памук】 : Нещастници по всяка сегмент са не само практични, но и издават уникален хлопающий звук, когато ги свалят от повърхности. ?【Използване в няколко сцени】 : Тази декомпрессионная играчка с поп-ефект и всасыванием е подходящ за всички възрасти и може да се използва при различни сценарии, като партита, събития и офиси. ?【Другари игри за деца】 : Ярки цветове, меко докосване, оригинален дизайн, на външен вид, 100% храна силикон, едно парче ъглов дизайн, вашия или най-добър другар за игри в детството помага на детето да развие интелект, за да се развива логически умения.

Клиентите също го харесват..