• Ново
Alipis Подвесная Чанта За съхранение на памук и Лен, Органайзер за дрехи, Органайзер за тоалетни принадлежности, Окачени Чанти За съхранение на Дреболии, Органайзер з?
zoom_in

Alipis Подвесная Чанта За съхранение на памук и Лен, Органайзер за дрехи, Органайзер за тоалетни принадлежности, Окачени Чанти За съхранение на Дреболии, Органайзер за съхранение на Памук, Врата на Багажник, Чанта за

BGN 5.33

Брой продукти
check Налично

-Това може да бъде за съхранение в хола, кабинета, в спалнята и на други места висящ органайзер за обувкиПодвесная чанта за съхранение-Голям капацитет, дишаща, спестява място, може да бъде повешена в стандартни шкафове, вратите, стените, рафтовете на магазините. -Може да се превърне в практичен подарък за нов дом вашите приятели, те ще бъдат много щастливи окачен чанта за съхранение.Информация за стоки Подвесная чанта за съхранение в настенном гардероба си Този предмет представлява подвесную чанта-калъф за съхранение, направени от висококачествен материал с множество джобове, здрава и удобна за използване.НОЩНА ИМАТ ЧАНТА - това не е просто чанта за съхранение на нещата, но и тканевое украса, която можете да окачите на стената.Стенен джоб, чанта за съхранение, лесно монтирани и премахва. -Подвесная чанта с множество мрежи и достатъчно пространство за съхранение, помага леко да се съхранява мръсни предмети върху вратата организатора за обувки. Висококачествени материали и добра изработка на производство осигуряват нейната устойчивост и практичност бельо окачен чанти. бистра покет карта е Подходящ за съхранение на нещо малко, като телефон, документи, салфетки, ключове и др.

Клиентите също го харесват..