• Ново
Alipis 1 бр. Стенни Чанта За съхранение, Органайзер за обувки-Органайзер за Обувки шкаф, Джобен Органайзер, Чанта за Стена Съхранение, монтиран на стената Джоб За съхра?
zoom_in

Alipis 1 бр. Стенни Чанта За съхранение, Органайзер за обувки-Органайзер за Обувки шкаф, Джобен Органайзер, Чанта за Стена Съхранение, монтиран на стената Джоб За съхранение, Един Висящ Органайзер, Монтиране на Окачени

BGN 4.80

Брой продукти
check Налично

Описание на продукта Органайзер-лок Дизайн, голям капацитет, ще осигури своята практичност при високо-производителни на работното мястоДжобен органайзер за съхранение : Съхранявайте си къща в ред и чистота, за да може бързо да намерите това, което ви трябва, с помощта на тази кошница за съхранение. -Благодарение на големия капацитет можете да съхранявате в него гребени, ключове и органайзер за съхранение на бельо.Подвесная чанта за чорапи : за окачване На чанти за съхранение лесно да се поставят различни дреболии, като например телефон, ключове, предмети за ежедневна употреба, очила, бижута, зарядни устройства. -Изработен от висококачествен материал, така че той е стегнат и добре държи формата, когато виси на стената. -Най-лесният и стилен модел, можете да го закачите в спалнята, банята, кухнята, офис стенни чанта за съхранение.Висящ органайзер за дрехи в гардероба : Изработен е от висококачествен материал, така че той е стегнат и добре държи формата, когато виси на стената.Осъществяване на списък 1 х Калъф за съхранение Характеристики -Размер : Около 56,00 X20,50 X8,00 см / 22,01 X8,06 X3 Врати странични джоба за съхранение.Стенен торбичка за съхранение Да се радвате на този стенен органайзер, защото той не само помага за поддържането на ред в дома си, но и заема по-малко място.

Клиентите също го харесват..