• Ново
Homoyoyo Стенен Органайзер за съхранение на бельо, 2 бр., Многофункционални Калъфи, Удобни Джобни Чанти, Прости Висящи Организаторите, Подвесная Чанта За Съхранение, Ви?
zoom_in

Homoyoyo Стенен Органайзер за съхранение на бельо, 2 бр., Многофункционални Калъфи, Удобни Джобни Чанти, Прости Висящи Организаторите, Подвесная Чанта За Съхранение, Висящ Органайзер, монтиран на стената

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

Благодарение на простия и стилен дизайн, той няма да се отрази на красотата на дома - Цвят : различни цветове.Тя ще ви помогне сортиране и подреждане на малки предмети, да се създаде чистота и ред в стаята и даде цвят на ежедневието. - Това може да включва вашия гардероб и стая за добре, можете лесно да изпълни домашното. - Благодарение на простия и стилен дизайн, това няма да се отрази на красотата на дома. - Размер : 62x20,5 см. на Помещение включва 2 х покривала за съхранение. изработен е от висококачествени и здрави материали и има дълъг срок на служба. -Дишащ дизайн, който да е лесно да се намери, лесно можете да намерите това, което искате.Описание Нашата стенни подвесная чантата е изработена от лек и висококачествен материал, трайни и трайни.Например, чорапи, бельо.Дишаща дизайн, в която е трудно да откриете това, което ви трябва. - Проектирани с голям капацитет, можете да съхранявате в него много повече неща.Характеристики - Цвят : жълт, зелен Материал : памук и риболов линия, дърво Размер : 62,00 X20,50 X8,00 см / 24,37 X8,06 X3,14 инча - изработен от висококачествени и здрави материали и има дълъг срок на служба.Като чорапи, бельо.

Клиентите също го харесват..