• Ново
Чанти за съхранение на TAUFE, Стенни чанта за съхранение в общежитието, Стенни врата, Гардероб, Маса, Тъкани, Органайзер от Памук и Лен, Кошница за Книги, CD-списание (Цвя
zoom_in

Чанти за съхранение на TAUFE, Стенни чанта за съхранение в общежитието, Стенни врата, Гардероб, Маса, Тъкани, Органайзер от Памук и Лен, Кошница за Книги, CD-списание (Цвят: 1)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

332x113x120mm (13 ▲ Двойни подвижни куки отстрани за окачване на слушалки, ключове, бележки и т.20in) Брой : 1 бр.72in) Размерът на подвесного скоба : app. ▲ Страничната кука, дистанционно управление за съхранение, мобилен телефон и други предмети, лесно преносими. Материал : пластмаса Цвят : зелен, оранжев, бял Размер на кутията : app.✪ Чанти за преместване на разборные, те може да се прибират за съхранение, за да се спести място, когато те не се използват. ▲ Идеален за двуетажни легла в колежа, стаи, хостели, апартаменти, болничните, колички и т. ▲ Лесен монтаж, без монтаж, без инструменти, прикрепен към бортику легла, много удобно и спестява място.

Клиентите също го харесват..