• Ново
Форма за шоколад BESTonZON Силиконови форми за мармалад 2 елемента Силикон сапун форми за сапуни ръчно изработени силиконови форми за торти силиконови форми за празни ?
zoom_in

Форма за шоколад BESTonZON Силиконови форми за мармалад 2 елемента Силикон сапун форми за сапуни ръчно изработени силиконови форми за торти силиконови форми за празни приказки 6 Кухини Форма за сапун Шоколад Силиконови

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

7x16 - Материал : силикон.Незаменим посуда и е чудесен подарък за любителите на бродирани със собствените си ръце.Можете също да приготвите своя собствена марка десерти : малък свитък, cupcake, брауни, царевичен хляб, пай, пудинг и свещи. - Можете да приготвите своя собствена марка десерти : малък свитък, cupcake, брауни, царевичен хляб, пай, пудинг и свещи.Незаменим посуда и е чудесен подарък за любителите на бродирани със собствените си ръце.Тези силиконови форми може да се използва за приготвяне на красивия сапун, който ще подхождат на всеки стил на оформяне. - Цвят : случаен. - Задължителна посуда и е чудесен подарък за любителите на бродирани със собствените си ръце.Аксесоари за сапун с ръцете си : Удобно - силиконова форма за сапун гъвкава и антипригарная, много практичен и здрав.Той е лесен за използване и почистване, може да се използва в микровълнова печка, фурна, хладилник, фризер и съдомиялна машина.Това ще помогне за промиване на вашите умения за изработване на ново ниво. - Той е лесен за използване и почистване, може да се използва в микровълнова печка, фурна, хладилник, фризер и съдомиялна машина.Описание на продукта Искате да направите сапун със собствените си ръце?Това е изделие, произведено от висококачествен силикон, представлява форма за сапун, която е гъвкава и многократно с добавянето на антиоксидант за еднократна употреба.Подходящ за готвене на празни приказки, торта, шоколад, бонбони, кубчета лед, желета и т.

Клиентите също го харесват..