• Ново
Xidmold Бременна Жена Силиконовата Форма за Свещи, 3D Бременна Мама Силиконова Форма за празни приказки, Украса Торта, Шоколад, Сапун, Свещи на Соев Восък, Смола Изкуств?
zoom_in

Xidmold Бременна Жена Силиконовата Форма за Свещи, 3D Бременна Мама Силиконова Форма за празни приказки, Украса Торта, Шоколад, Сапун, Свещи на Соев Восък, Смола Изкуство

BGN 11.33

Брой продукти
check Налично

Силиконов материал, много лесен за почистване, не остава петна или остатъциГъвкава силиконова форма с незалепващо покритие лесно се отстранява чрез просто завъртане.Лесен за употреба, лесен за почистване.Само силиконова форма, демонстрационни аксесоари на снимките в комплекта не са включени. просто изсипете във форма любимите си съставки и запазете ги неподвижност до пълното формиране, просто завъртете формата на крайния продукт може лесно да пускам. ♥ Приложение : Силиконова форма за бременни подходящи за производство на шоколад, празни приказки, бонбони, сапуни, свещи, украса на торти или добавяне на красивите детайли за вашите работи.♥ Материал : 3 D форма на тялото е изработен от качествен силикон, който разполага с добра консистенция и приятен тактильными усещания, издръжлива и гъвкава при използването му не е лесно да се деформира или се съборят.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Благодаря ви за вашата подкрепа. ♥ Лесно се : гъвкава, здрава и множество форма, тя е лесно да се получи. силиконова форма. ♥ Пакетът включва : 1 бр.

Клиентите също го харесват..