• Ново
Fgtagtal Защитно покритие за обратно виждане фенер е Подходящ за 2005-2009 Hummer H3, Защитно покритие за обратно виждане фенер, Защитно покритие за обратно виждане фенер, Деко?
zoom_in

Fgtagtal Защитно покритие за обратно виждане фенер е Подходящ за 2005-2009 Hummer H3, Защитно покритие за обратно виждане фенер, Защитно покритие за обратно виждане фенер, Декоративни рамки Рамки, 2 броя, Въглеродна

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

?Декоративна задна светлина Състояние : 100% чисто нов продукт Удобства : Трайни, устойчиви на корозия, лесни за инсталиране Материал : въглеродна стомана Тегло : 2,18 паунда Технически характеристики на продукта : 100% чисто нов и е с гарантирано най-високо качество е Лесен за използване и експлоатация на достъпни цениЗадължително старателно почистете задната фаро по периметъра и силно натиснете, за да се уверите, че тя седи достатъчно здраво и хубаво. 【Лесна инсталация 】 : Тези капаци на задните стоп светлини са доста лесни за монтаж без пробиване. Задната част на капака на задния фенер обмотана лента 3 м 3. X защита на капачката на задния фенер ? Забележка : Моля, проверете дали този продукт се побере в колата си, преди да купите. Моля, използвайте почистващ кърпа, за да премахнете мръсотия, прах и се уверете, че повърхността е внимателно почистена и напълно суха. Капак заден стоп е подходящ за вашия автомобил.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.【Идеална за засаждане】 : Предпазни огради задните светлини са предназначени за Hummer H3 2005-2009 година на издаване.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, преди или след покупката., самоклеящийся дизайн., самоклеящийся дизайн. Можете също да използвате сешоар или топлинна оръдието, за да е достатъчно топлина лента, това ще клею по-добре активироваться и приклеиться до ъгъла. 【Лесна инсталация 】 : Тези капаци на задните стоп светлини са доста лесни за монтаж без пробиване.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно нашия продукт, преди или след покупката. 【За ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ】 : 2 БР Х Защитно покритие за обратно виждане фенер. 【Идеална за засаждане】 : Предпазни огради задните светлини са предназначени за Hummer H3 2005-2009 година на издаване.Устойчивост на корозия и ръжда. 【За ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ】 : 2 БР Х Защитно покритие за обратно виждане фенер. 【Чувство за проектиране】 : Тези капаци за задните фарове ефективно защитават вашия задна светлина от случаен сблъсък, правят колата стръмни и по-неповторима!Кухи издълбани дизайн на защитния кожух заден фенер пропуска много светлина, без това да повлияе на работата на задното фенер и посоката на осветлението.Като добър аксесоар за даване на колата си за обратно виждане фенер трайно оф-роуд стил и защита за обратно виждане фенер.

Клиентите също го харесват..