• Ново
PETSOLA 3x3 Клон на Калъф За Съхранение на Канцеларски Материали, Организатор на Самозалепващи Писалка Притежател Козметични Кутия За Съхранение на Настолни Бижута Че?
zoom_in

PETSOLA 3x3 Клон на Калъф За Съхранение на Канцеларски Материали, Организатор на Самозалепващи Писалка Притежател Козметични Кутия За Съхранение на Настолни Бижута Четки за грим

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

нПриложимо : Разделени кутия за съхранение може да се използва за съхранение на червило, лак за нокти, четки за грим, парфюми, аксесоари за коса, бижута, моливи за вежди и т.Описание : - Работа : Кутия за съхранение на козметика с 3 отделения с голям капацитет, лесно се съхранява и вземат със себе си. Монтиране на стена : Кутия за съхранение на бижута е проектиран с монтиране на стена, самоподдерживающаяся е сверхпрочную подкрепа, която държи всеки организатор на място, без да наранява стената. - Монтиране на стена : Кутия за съхранение на бижута разработени с монтиране на стена, самоподдерживающаяся е сверхпрочную подкрепа, която държи всеки организатор на място, без да наранява стената.Параметри : -Материал : pp Таблица с размер : 9 см х 3 см x 5,5 cm/3,54 инча x 1,18 инча x 2,17 инча по-Малък размер на окото : 3 см Опаковка включва : калъф за съхранение с 3 отделения, 3 етикети Забележка : Моля се допуска малки грешки, поради ръчно измерване и на различните монитори. - Материал : Многофункционална косметичка изработени от здрав и висококачествен полипропилен материал, лесно за почистване. - Е приложимо : Разделени кутия за съхранение може да се използва за съхранение на червило, лак за нокти, четки за грим, парфюми, аксесоари за коса, бижута, моливи за вежди и т.

- Material:
PP
Size Chart:
9cmx3cmx5.5cm/3.54inchx1.18inchx2.17inch:
Each grid size:
3CM
Package Includes:
3 Compartment storage case:
3 Stickers:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Клиентите също го харесват..