• Ново
Огледало За грим Монтиране на стена Огледало За Грим С Led Подсветка, 5-Кратно Увеличение 8-инчов Козметично Огледало, завъртащо се на 360 °, Выдвижное Двустранно Оглед?
zoom_in

Огледало За грим Монтиране на стена Огледало За Грим С Led Подсветка, 5-Кратно Увеличение 8-инчов Козметично Огледало, завъртащо се на 360 °, Выдвижное Двустранно Огледало за Баня, Штепсельная Вилица Великобритания

BGN 20.80

Брой продукти
check Налично

Нашето тоалетен огледалото е снабдено с 27 брой светодиоди, което позволява да се правят грим в тъмни или слабо осветени помещения ★ Завъртане на конструкцията на 360 ° : огледало за грим ви позволява да се завърта на 360 градуса, така че можете да настроите огледалото в съответствие с подходящ ъгъл на видимост в зависимост от вашите нужди и предпочитания. идеален за нанасяне на грим, като например носенето на контактни лещи, скубане на вежди, грим, прическа, бръснене и т. ★ Многоцелеви : елегантен дизайн, подходящ за дома, хотела, спа-салони, баня и т. ★ СКЛАДНОЕ ОГЛЕДАЛО : Хромированное, без ръжда, плавен, ярък и дълготраен естетически усещането, гъвкава ръкохватка може да отиваме все по-далеч, когато тя не се използва, тя може да се сгъне в стената, я прибиращ се дръжка е идеална за помещения с ограничено пространство.★ 1 X/ 5 X двойно странично огледало : от едната страна - стандартно огледало, а другата страна - на 5-кратно увеличително огледало, което позволява ясно да виждате собствените си черти и да направи много добър грим в тъмни или слабо осветени места. ★ Преминете докосване на сензора : за включване / изключване, led крушки, управляван превключвател на допир сензора, и дълго натискане ви позволява да регулирате яркостта на лампите.

Клиентите също го харесват..