• Ново
npkgvia Цветна очна линия, лепило агент дръжка, Водоустойчив и Маслостойкая Цветна Тънка очна линия, устойчива и не выцветающая Извод за грим на очите, Слезная очна лин
zoom_in

npkgvia Цветна очна линия, лепило агент дръжка, Водоустойчив и Маслостойкая Цветна Тънка очна линия, устойчива и не выцветающая Извод за грим на очите, Слезная очна линия (A, един размер)

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

, Тествани под дерматологическим контрол 【 ПОКУПКА】 Дата на производство, срок на годност и държава на издаване, Посочени на опаковката или продукт. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.Пълно задоволяване на Ежедневните Си нужди в облеклото. 【Ненадминат】 Ви трябва по-малко пари за покупка. 【3 Continuum цвят】 Няколко цветни нюанси молив за очи. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 20 грама опаковка Размер : 14x2x2 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване.Цветна лепило агент дръжка за молив за очи, водоустойчиви и маслостойкая цветна тънка дръжка за очна линия, устойчив и не выцветающий грим за очи, чупене на очна линия, цветен лепило агент дръжка за молив за очи, водоустойчиви и маслостойкая цветна тънка дръжка за очна линия, устойчив и не выцветающий грим за очи Материал : пастелно цвят : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета.【Определение/ Грим】ще Можете да рисувате на точни линии За създаване на ясен образ, подчеркивающего очите, или леко да ги За създаване на разноцветного начин.

Клиентите също го харесват..