• Ново
3 БР. Черна Писалка за очна линия на очите с 3 Точилками за Моливи, Водоустойчив Матова Дръжка за очна линия на очите/Лъскав Метален Молив за очна линия на Очите за Же?
zoom_in

3 БР. Черна Писалка за очна линия на очите с 3 Точилками за Моливи, Водоустойчив Матова Дръжка за очна линия на очите/Лъскав Метален Молив за очна линия на Очите за Жени, Бял Молив за очи, очна линия за устни Професионален

BGN 3.96

Брой продукти
check Налично

Той ви позволява да създадете плътни котешки щрихи или тънко очерченные линия, да правят очите по-изразителнаСъщо така може да се измие с топла вода, след това леко разтривайте почистващ масло.На върха на молив за очна линия е с плавни линии и уникален лек и устойчиви высокопигментированную текстура, която лесно се плъзга, не трябва да се чака изсъхване, което ви прави привлекателни в никакъв случай. 【Лесно се нанася】 Го лесен за пренасяне и употреба.Идеално подхожда за различни поводи като срещи, партита, сватба, барове, танцови партита, къмпинг, офис или ежедневен грим. 【Многоцелеви】 Този инструмент за грим на очите може да се използва не само като молив за очи, но и като молив за сенки.Той е елегантен, подходящ за грим по всяко време на годината.Ефект на блясък, подходящ за дневен грим, грим за партита, професионален грим.Лесно се отстранява средство за отстраняване на грим, бързо и чисто, никога не се притеснявайте за пигментацията. 【Е подходящ за различни случаи】 Качество-удобна, гладка гел очна линия, която да позволява свободно да се направи.При презареждане на сенки за очи с подсветка завършен, използвайте острилка за моливи или нож, за да се усъвършенствате външен корпус за по-нататъшна употреба.

Клиентите също го харесват..