• Ново
HOSAILY Бял Гел с Блясък за тяло, 120 мл, Холограма Пайети Русалка, Течен Блясък за Коса, за Тяло, Лице, Очи, Устни, Нокти, Устойчив Плътен Лъскав Грим, Аксесоари за празници
zoom_in

HOSAILY Бял Гел с Блясък за тяло, 120 мл, Холограма Пайети Русалка, Течен Блясък за Коса, за Тяло, Лице, Очи, Устни, Нокти, Устойчив Плътен Лъскав Грим, Аксесоари за празници и тържества (Русалка Бяла)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

2, Той е особено подходящ за партита, сватби, шоу, на сцени и барове, което ви приказно бляскав център страстен забавление.Цвят и блясък лазерни пайети се променят в зависимост от перспективите, придружен от тълпата. Лесно се нанася и отстранява.Тя може да се използва за производството на инструменти със собствените си ръце и всичко зависи от вашата креативност.4 Тегло : 148 гр/5,2 грама Цвят : както е показано на фигура Помещение включва : 120 мл блестящ гел за тяло Тип кожа : за всеки тип кожа Функции : 1. Безопасен материал и липсата на вреди за вашата кожа. 【Широко приложение】Холографски блестящ гел може да се прилага върху очите, устните, лицето, косата, ключицата, раменете, ноктите и т.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Лепило не е необходимо, сигурно и не предизвиква дразнене, не трябва да се притеснявате за това, че лепилото да навреди на кожата ви. Ако чувствате някакъв дискомфорт, моля, спрете да го използвате. 【Идеален подарък】 Е добър избор за подарък на приятелите си, на приятелката си, жена си като подарък за рожден ден или празник.Моля, консултирайте се с реалния продукт.Описание на продукта : Размер : 6,9*6*6 см/2. Лесно се нанася и отстранява. От ъгъла на снимане, осветлението или други причини могат да бъдат малки разлики между изображения и реална стока. По-голям капацитет, за да отговори на вашите нужди.Ние се ангажираме да ви предоставим най-доброто и бързо обслужване, ако се нуждаете от някаква помощ.

Клиентите също го харесват..