• Ново
Обеци за точков масаж Zunis, 2 Чифта Обеци за Акупунктура, 4 бр., Стяга-Маншет за Уши без Пиърсинг за жени, Мъже (Злато и Сребро)
zoom_in

Обеци за точков масаж Zunis, 2 Чифта Обеци за Акупунктура, 4 бр., Стяга-Маншет за Уши без Пиърсинг за жени, Мъже (Злато и Сребро)

BGN 5.33

Брой продукти
check Налично

Удобно за носене и може да се използва в продължение на дълго време 【Подарък за всички】 Обеци за акупунктура, предназначени за носене както от мъже, така и жени, са подходящи за момчета и момичета, леки в теглото, лесно се облича и да стреля. 【Добър материал】 Обеци за точков масаж, изработени от висококачествена сплав с трайна лаково покритие, устойчиви на окисляване и надраскване.Стабилни и трайни обеци за точков масаж zunis не травмируют кожата и лесно да се прибира.Това може най-добре да покажат вашата индивидуалност и стил и е идеален подарък за рожден ден,Деня на благодарността, коледа подарък за приятели и членове на семейството. 【Ергономичен дизайн】 Обеци за точков масаж Zunis имат ергономичен дизайн, който е много добре облегает ушите. Обеци за акупресура Zunis, 2 чифта обеци за акупунктура, 4 бр.Прилепен към ухото си, и не е толкова лесно пада. 【Скоба-маншет за уши без пробиване на】 Прикрепете тези акупунктурни обеци на ушната мида и регулиране съответно на формата на ушната мида, за да закачите с на ухото за пиърсинг без дупки!. скоба-маншет за уши без пиърсинг за жени и мъже.【Обеци за точков масаж】Обеци за точков масаж облекчава тревожността, намалява стреса, ефективно допринасят за сън.

Клиентите също го харесват..