• Ново
Автомобилно Кърпа Bsxgse, Суперпоглощающее Кола Изсушаващо Кърпа, Кърпа за почистване на Автомивки, Струи вода за вана (Многоцветен, един размер)
zoom_in

Автомобилно Кърпа Bsxgse, Суперпоглощающее Кола Изсушаващо Кърпа, Кърпа за почистване на Автомивки, Струи вода за вана (Многоцветен, един размер)

BGN 28.96

Брой продукти
check Налично

Дръж се да изсъхне на пряка слънчева светлинаСлед полиране на колата, Той за дълго време ще запази лъскав, полиран външен вид.Характеристики : Влажна кърпа С Отлична пластичност, Гигроскопичностью и тематика.За почистване и сушене на автомобили, очила, мобилни телефони, фотоапарати, огледала, очила, часовници, бижута, прибори за хранене, сребро и т. Може многократно да се почиства, изсушава се и след деформация, е лесно да се получи и да се съхраняват.Приложение : Замшевая плат с висока попиваща способност и може бързо да пия много вода, не оставя следи и замърсяване. Грижи : За почистване и полиране на колата, използвайте замшевое кърпа.След полиране на колата, Той за дълго време ще запази лъскав, полиран външен вид.За тези, Които обичат чисти, Това е Кола Кърпа - един Отличен продукт.За тези, Които обичат чисти, Това е Кола Кърпа - един Отличен продукт. Внимателно изплакнете с вода преди всяка употреба.За почистване и сушене на автомобили, очила, мобилни телефони, фотоапарати, огледала, очила, часовници, бижута, прибори за хранене, сребро и т. Може многократно да се почиства, изсушава се и след деформация, е лесно да се получи и да се съхраняват.

Клиентите също го харесват..