• Ново
[Сертифициран от Apple Пфи] Aux Кабел Lightning до 3,5 мм за iPhone зарядно порт, аудио кабел за зареждане Работи с автомобилен стереодинамиком, зарядно за кола устройство за слу?
zoom_in

[Сертифициран от Apple Пфи] Aux Кабел Lightning до 3,5 мм за iPhone зарядно порт, аудио кабел за зареждане Работи с автомобилен стереодинамиком, зарядно за кола устройство за слушалки, съвместими с iPhone 12/11/11 Pro

BGN 4.00

Брой продукти
check Налично

( ● Превъзходно качество на звука В този aux-кабел вграден многофункционален, новият чип КПР и позлатени конектори, които осигуряват най-добрия контакт и безпроблемно прехвърляне на стереозвука за получаване на висококачествен звук 【Щепсела и да играе】 : Щепсела и да играе за по-старите автомобили с aux вход, а не Bluetooth.【Зареждане + аудио кабел 】 : Този автомобилен aux кабел за i Phone има порт за зареждане, можете да се наслаждавате на музика по време на зареждане.Това ще гарантира, че е съвместима с i OS 9/10/11/12/13/14 и по-горе.Не се притеснявайте за намотке, възел или огъват. за всякакви въпроси, моля свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.Можете да обновите своята система i OS по всяко време, без да се притеснявате за проблеми със съвместимостта.(ЗАБЕЛЕЖКА : След всяко вмъкване трябва да кликнете върху бутона за възпроизвеждане)., И е съвместима с всички i OS, включително IOS 9/10/11/12/13/14 и по-горе. ● Сертифициран от Apple Пфи : в този автомобилен вспомогательном шнуре е най-новият сертифициран чип.Никога не се притеснявайте за това, че вашият i Phone да се изключи по време на слушане на музика.Това гарантира, че той е съвместим с всички системи i OS.Като същевременно се използването на функции за зареждане и възпроизвеждане, ние ви препоръчваме да увеличите силата на звука до средно или по-долу, за подобряване качеството на звука. ● Липсата на жужжащего шум : тъй като в този aux кабел за i Phone се използва отлично решение за декодиране на звук, при използване на само една функция aux няма смущения. 【Висока производителност】 : кабел за зареждане aux кабел оборудван, устойчиви на корозия позлатени конектори 3,5 мм с двойно екраниран 24-КАРАТОВО, които осигуряват надеждност и снижающими загуба на сигнал и шум. 【Широка съвместимост】 : Тъй като на този адаптер, за да свържете кабела aux от i Phone към конектора 3,5 мм е оборудван с оригинален сертифициран чип, той работи с всяко устройство с пристанище, i phone, като i Phone 12/12 Pro Max/12 Mini/11/11 Pro/ X/ XR/XS/XS MAX/ 8/8 P/7/7 P/6/6 S, i Pad/ап и т.Лесен и удобен за переноске. ➤ Aux кабел не поддържа тази функция повикване и управление на музика ! Какво ще получите : Аудио кабел за зареждане 1 * 2 в 1, гаранция от 36 месеца и доживотна техническа поддръжка.

Клиентите също го харесват..