• Ново
GPPZM Без напрежение Шлейка за домашни кучета с Регулируем окраската Жилетка за разходки на кучета Малки и средни по размер (Цвят: B размер: Малка)
zoom_in

GPPZM Без напрежение Шлейка за домашни кучета с Регулируем окраската Жилетка за разходки на кучета Малки и средни по размер (Цвят: B размер: Малка)

BGN 178.07

Брой продукти
check Налично

5 Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение на измерване на 1-2 мм. Модерен и сладък, много подходящи за домашни любимци. Предоставете на вашия домашен любимец добър обхват на движение. Функция : Не позволявайте на домашни любимци да се загубиш. Предоставете на вашия домашен любимец добър обхват на движение. Лесно се побира и се отстранява. Лек, издръжлив и устойчив на абразия. Предоставете на вашия домашен любимец добър обхват на движение. Може да има някои малки разлики между цвета на изображението и себе стока. Лек, издръжлив и устойчив на абразия. Основен продукт - това е основният продукт, на други не продават. Функция : Предотвратите загуба на домашни любимци.Спецификация : Материал : памук Размер на стоката : XS, S, M, L, XL Опаковка : Жилетка за домашни любимци X 1 забележки : 1. Модерен и сладък, много подходящи за домашни любимци. Модерен и сладък, много подходящи за домашни любимци. Лек, издръжлив и устойчив на абразия. Лесно се побира и се отстранява. Функция : Не позволявайте на домашни любимци да се загубиш.Предоставете на вашия домашен любимец добър обхват на движение. Лесно се носи и да стреля.

Клиентите също го харесват..