• Ново
Пластмасови чашки в опаковка от 500 броя-1 Унция чаши за Еднократна употреба-1 унция Дегустация Чаши-Празнични чаши в различни цветове, Коледни Чаши Са идеални за дег?
zoom_in

Пластмасови чашки в опаковка от 500 броя-1 Унция чаши за Еднократна употреба-1 унция Дегустация Чаши-Празнични чаши в различни цветове, Коледни Чаши Са идеални за дегустация на вина, проби на храни, подходящи за коледни

BGN 11.71

Брой продукти
check Налично

Също така е възможно да се четка за използване за следващия път след употребаТехнически характеристики : Размер на : 1 унция Цвят : червен и зелен Опаковка включва : 500 опаковките Размер на опаковката : 9,4 "* 9" * 3,93" Тегло на опаковката : 3,3 килограма БЕЛЕЖКИ -Цвят може да изглежда не е съвсем така, както се вижда на снимките в реалния живот, се дължи на разликите между монитора на компютъра и разлика в цвят с невъоръжено око. ?Широко приложение : Тези чашки за коледни питиета имат определена тематика, им е удобно да се използва за много коледни събития на закрито или на открито, семейни събирания, рожденни дни, тематични вечери, барбекю.Универсални обслужването на капацитета на Тези мини-рюмочки също може да се използва за дегустация на вина, уиски и други спиртни напитки, както и мини-десертни чаши, кетчуп, горчица и сос за макания.Чашки за еднократна употреба на човек, които се изхвърлят след употреба и осигуряват безопасност и здраве.Идеален за Хелоуин, Деня на благодарността, коледни партита.Това е идеалният празничен чаша за дегустация на вина, уиски и текила и много други.Основната ни продукти включват чаши, пластмасови чинии, пластмасови вилици, ножове, лъжици, кърпи за ръце, спринцовки за приготвяне на желета и др.? Висококачествен материал : В сравнение с обикновените чаши за смачкване на желе, тези прозрачни чаши от твърда пластмаса за 500 парчета, изработени от по-дебел материал PS, който не е повредена от пукнатини и по-надеждни за използване.Нашите производствени предприятия са признати за качество, оригиналност и стил. ? Отлично съотношение на цена и качество : във всяка опаковка е включена 500 отделни пластмасови чашки за дома, празници или търговска употреба.Ние ще направим всичко възможно, за да ви предложим идея. ?Сигурни и лесни за употреба: Изработени от безопасни хранително пластмаса без съдържание на BPA, нашите пластмасови екологично чисти чаши за шотов трайно и лесно за почистване в края на партито.

Клиентите също го харесват..