• Ново
Kisangel, 5 бр., Шишета за Пиене за новородени с дизайн на Чаша за Хранене, Забавни Бутилка За Вода, Дръжки от Неръждаема Стомана, Соломинка за мляко, Сламки за Деца, Стома?
zoom_in

Kisangel, 5 бр., Шишета за Пиене за новородени с дизайн на Чаша за Хранене, Забавни Бутилка За Вода, Дръжки от Неръждаема Стомана, Соломинка за мляко, Сламки за Деца, Стоманени Сламки, Детски Чаши, Обучение за Sippy

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

- Размер : 12,00 X12,00 X12,00 см / 4,72 X4,72 X4 чаша за пиене с соломинкойЧаша за деца : Детски пиенето Нека вашето дете ще се радвате на тази тренировочная чаша, и той ще пие от водата от себе си. детска бутилка от неръждаема стомана - добър избор за подарък за вашето дете да се научи да пие, вашите деца ще се радвате на тази чаша.Пратката включва 5 x чаши Характеристики -Лесно се усвоява от детето ви може лесно да държи и да пият вода от бутилки за пиене training cup. -Можете да го дари с дете, на дете или деца в детски душ, рожден ден или други празници baby trainer cup.Детска бутилка от неръждаема стомана : Чаша за вода е Изработен от висококачествен материал и е достатъчно практичен за употреба.Детска чаша за вода : С соломинкой и дръжки, подходящи за обучение на бебета, за да пие мляко от чаша. -Материал : чаши за вода от неръждаема стомана - Цвят : червен, обучение чаши за пиене, за деца -Дизайн с анимационни модел ще привлече вниманието на едно малко дете и влюбит го в чаша за питейна вода за деца с соломинками. чаша за бебе на тренажор Интимен дизайн гарантира, че децата могат лесно да смуче през сламка, не протекая.

Клиентите също го харесват..