• Ново
Акумулаторен адаптер за правоъгълна бормашини Jamiikury, 90-Градусов Адаптер За бормашини с шестигранным опашка 8 mm, Дюза за електрически инструменти (лента патрони: 0,8 mm
zoom_in

Акумулаторен адаптер за правоъгълна бормашини Jamiikury, 90-Градусов Адаптер За бормашини с шестигранным опашка 8 mm, Дюза за електрически инструменти (лента патрони: 0,8 mm-10 mm)

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Параметри : Цвят : черен Материал : алуминиева сплав и пластмаса Размери : както е показано на снимката на Помещение включва : 1 х адаптер за пробиване под прав ъгъл Полезни съвети : 1 Дизайн на адаптера за пробиване под ъгъл 90 ° може да се използва в сложни места.【Практически критерии дизайн】 Диапазон на приемане на патрона 0,03" - 3/8" / 0,8 мм-10 мм, а размерът може да се регулира ръчно; дизайн на адаптера за пробиване под ъгъл 90 ° може да се използва в сложни места; свързващ вал с шестигранным опашка 8 mm има широк спектър от приложения. Диапазон на приемане на патрона е 0,31 "- 3/8" / 0,8 мм-10 мм, а размерът може да се регулира ръчно. Адаптер за тренировки подходяща за ръчни дрелей, электродрелей, консумативи за полиране и т. 【Мощен и високоскоростен】 Максимална скорост на тази правоъгълна бормашини-адаптер е 1500 об / мин, а максималният въртящ момент на двигателя може да варира от 25 Н · м, което улеснява експлоатацията.It подходящ за случаите, когато на място е малко, компактно или ъгъла на наклон е сложен, че може да ви помогне бързо завършване на работата. Нашето изображение максимално съответства на реалния обект, но поради оборудване, дисплей и осветление цветът им е малко по-различно. Тъй като продуктът се измерва ръчно, моля, имайте предвид разликата в 1-2 мм, благодаря! 2. Свързващ вал с шестигранным опашка 8 mm има широк спектър от приложения.Характеристики : 1. 【Предпочитаното качество】 Този 90-градусов адаптер за тренировки, изработени от алуминиева сплав и пластмаса материал е здрав, здрав, лек, с малка амплитуда, устойчив, сигурен и удобен в переноске.

Клиентите също го харесват..