• Ново
DC.PPFN. Срок на годност-Органайзер за душ със сапун кутия, Без Пробиване, Стойка-Органайзер за Душ с Лепило за Баня, Кухня, полици за съхранение на Душата 304 Неръждаема ?
zoom_in

DC.PPFN. Срок на годност-Органайзер за душ със сапун кутия, Без Пробиване, Стойка-Органайзер за Душ с Лепило за Баня, Кухня, полици за съхранение на Душата 304 Неръждаема Стомана, Черен

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Съвети : выдавите въздух от лепило и да я залепите на стената на 24 часа, след това поставете на елементи на рафта за душ, така че те са по-трайниМожете свободно да изберете бесследные лепила или 6 винтове за дърво, за да си пространство подредено. ?【Широка приложимост】Уникална комбинация от куката и рафтове ви позволява да поставите в органайзер за душа в банята повече ненужни принадлежности за баня, като самобръсначка, дъвка за коса, гъба, сапун, шампоан, препарат за измиване на тялото и др. ?【Че ще получите】 Набор от титулярите за шампоан, за душ е изработен от висококачествена неръждаема стомана SUS304, която е водоустойчива, антикорозионна, устойчив на надраскване и дълготрайни. ?【Липсата на натрупване на вода】 Стилен и семпъл дизайн източване не само допълва от модерен стил на банята, но и елиминира натрупването на капки вода по рафтовете на душ кабината. ?【Широка приложимост】Уникална комбинация от куката и рафтове ви позволява да поставите в органайзер за душа в банята повече ненужни принадлежности за баня, като самобръсначка, дъвка за коса, гъба, сапун, шампоан, препарат за измиване на тялото и др.Можете свободно да изберете бесследные лепила или 6 винтове за дърво, за да си пространство подредено. ?【Конструкция без пробиване】 Набор от организаторите за душата идва с бесследными лепила, които лесно се придържат към стената, без винтове, пирони или никакви необходимите инструменти, което е подходящо за отдаване под наем на жилища.Осигурява по-бързо стекание течност, ефективното опазване на сухота и предотвратяване на образуване на котлен камък.Съвети : выдавите въздух от лепило и да я залепите на стената на 24 часа, след това поставете на елементи на рафта за душ, така че те са по-трайни.Вие ще получите 2 Поставка за душ, 1 сапун ястие, 3 лепило и 6 винтове. ??【Не се тревожи за падането на】Повишено широко странично ограда може да се предотврати падането на принадлежности за баня.

Клиентите също го харесват..