• Ново
Мрежест Органайзер за играчки за Баня, Държач за играчки, за смяна на 2 бр. за Баня, Обезопасена с Голям Капацитет с Куки за деца (син)
zoom_in

Мрежест Органайзер за играчки за Баня, Държач за играчки, за смяна на 2 бр. за Баня, Обезопасена с Голям Капацитет с Куки за деца (син)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

2 НЯКОЛКО приложими места : изящна изработка, внимание към детайла, по-голям капацитет, което е достатъчно основание, за да отговори на вашите нужди за съхранение. мрежест органайзер за играчки за баня с различни размери, с дизайн на преградни стени, може да се използва за организиране на различни играчки за баня и стоки от първа необходимост в банята. Аксесоари за куки : Доставя се с 4 бр. кука на присоске, могат лесно да бъдат закрепени на стената, баня, подходящ за настаняване на окото торба за играчки за баня, внимателен и надежден.МЕК ПОЛИЕСТЕР : Mesh bag за играчки за вана е изработена от полиэстеровой тъкан, безопасни и екологично чисти, меки и приятна за кожата, гъвкава и устойчива на износване, дълготраен при употреба. ефект на източване на : мрежа действа като дренаж и помага да се отцеди бебешки играчки за баня, да ги запазва чисти и сухи.Параметри : Тип на продукта : Органайзер за играчки за баня Материал : полиестер Как да се използва : Използвайте директно опаковъчен лист : 1 х Голяма чанта за хранения1 х Малка чанта за хранения4 х кука.Важен и практичен аксесоар за детската баня. Аксесоари за куки : Доставя се с 4 бр.ДРЕНАЖЕН ЕФЕКТ : Мрежа изпълнява функцията на канализация и помага да се вземе вода от детски играчки за къпане, ги запазва чисти и сухи. Набор от чанти за съхранение : 2 бр.Набор от чанти за съхранение : 2 бр.Важен и практичен аксесоар за детската баня. кука на присоске, могат лесно да бъдат закрепени на стената, баня, подходящ за настаняване на окото торба за играчки за баня, внимателен и надежден.Подходящ за домашна баня, закрит басейн и т.НЯКОЛКО приложими МЕСТА : изящна изработка, внимание към детайла, по-голям капацитет, което е достатъчно основание, за да отговори на вашите нужди за съхранение.МЕК ПОЛИЕСТЕР : Mesh bag за играчки за вана е изработена от полиэстеровой тъкан, безопасни и екологично чисти, меки и приятна за кожата, гъвкава и устойчива на износване, дълготраен при употреба. мрежест органайзер за играчки за баня с различни размери, с дизайн на преградни стени, може да се използва за организиране на различни играчки за баня и стоки от първа необходимост в банята.

Item Type:
Bath Toy Organizer
Material:
Polyester
How to Use:
Use directly:
packing list:
1 x Large Storage Bag:
1 x Small Storage Bag:
4 x Hook:

Клиентите също го харесват..