• Ново
GSDNV Органайзер за Баня Рафтове За Съхранение Тоалетна Рафт Поставка за Сапун Козметични Титуляр за Шампоан Стенни Рафтове За Душ под формата Ратан (Цвят: зелен)
zoom_in

GSDNV Органайзер за Баня Рафтове За Съхранение Тоалетна Рафт Поставка за Сапун Козметични Титуляр за Шампоан Стенни Рафтове За Душ под формата Ратан (Цвят: зелен)

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

* Може да се монтира в ъгъла, за да спестят повече място * Идеален за съхранение и организация. * Може да се използва за съхранение във всеки дом, такъв като кухня, хол, баня, офис или помещение за съхранение на храна. * Малка заета площ, голям капацитет, лесен за съхранение, за спестяване на място при почистване на кухненски съдове и прибори. * Може да се използва за съхранение във всеки дом, такъв като кухня, хол, баня, офис или помещение за съхранение на храна. * Малка площ, голям капацитет, че е лесно да се съхраняват, за спестяване на място при почистване на кухненски съдове и прибори. * Малка заета площ, голям капацитет, лесен за съхранение, за спестяване на място при почистване на кухненски съдове и прибори. * Много подходящ за съхранение на душ гел, шампоан и други продукти в буркани с подправки в банята и кухнята. * Може да се монтира в ъгъла, за да спестят повече място.* Идеален за съхранение и организация. * Много подходящ за съхранение на душ гел, шампоан и други продукти в буркани с подправки в банята и кухнята. * Идеален за съхранение и организация * Може да бъде поставен в ъгъла, за да спестят повече място * Много подходящ за съхранение на душ гел, шампоан и други продукти в буркани за подправки в банята и кухнята * Може да се използва за съхранение във всеки дом, например, в кухнята, в хола, банята и офиса или в стаята за съхранение на продукти.

Клиентите също го харесват..