• Ново
Trjgtas Винтажное Ръчно Огледало hzj Винтажное Ръчно Огледало За Грим с Дръжка на Ръчната Тоалетка Неправилни Форми Салонное Тоалетка Компактно Огледало за Зъболекар ?
zoom_in

Trjgtas Винтажное Ръчно Огледало hzj Винтажное Ръчно Огледало За Грим с Дръжка на Ръчната Тоалетка Неправилни Форми Салонное Тоалетка Компактно Огледало за Зъболекар Домашна Козметика Ръчно Огледало

BGN 27.00

Брой продукти
check Налично

Вид на продукта : Огледало с дръжка Размер : 11*23,5 смМатериал : ABS + Стеклоупаковка в комплекта : огледало с дръжка 1бр -Преносими огледала за грим могат да се погрижат за вашите ежедневни нужди или за нуждите на пътуване, те са достатъчно прозрачни, за да видите всичко, което искаш.Това огледало е с метален корпус от неръждаема стомана, с който може да добавяте и да се регулира до 90 градуса.Можете да го сложи на масата, или се слага в чантата си. -Преносими огледала за грим могат да се погрижат за вашите ежедневни нужди или за нуждите на пътуване, те са достатъчно прозрачни, за да видите всичко, което искаш. -Работят перфектно, когато ги използват за изпълнение на тези задачи грижа, като стайлинг на коса, подрязване на веждите или бръснене. -Можете да ги носите със себе си, когато излизате навън или отидете в командировка, им е лесно да вземат и използват, те няма да заемат много място в чантата.Това огледало е с метален корпус от неръждаема стомана, с който може да добавяте и да се регулира до 90 градуса. -Дизайн на дръжката е удобна и лесна за задържане и използване при производството, както и огледала за грим лесно изчезват.

Клиентите също го харесват..