• Ново
Joyeee 7 бр. Комплект за грим с матово Течно Червило + 1 бр., Блясък за устни, с Подарък предавателна кутия, Блясък за устни, за да придадат обем на Рожден Ден, Коледен Пода?
zoom_in

Joyeee 7 бр. Комплект за грим с матово Течно Червило + 1 бр., Блясък за устни, с Подарък предавателна кутия, Блясък за устни, за да придадат обем на Рожден Ден, Коледен Подаръчен комплект за жени, майки, Приятелки

BGN 6.39

Брой продукти
check Налично

Комплект за грим Soft lipgloss са съдържа пигмент с висока интензивност, копринено гладка, с атласным покритие и кремообразна текстура, лесно се нанася с прекрасен цветен ефект за бързо създаване на смели матово грим устниОсобено е подходяща за различни мероприятия като банкети, срещи, партита, сватба, пазаруване, офис, училище, дневен грим, и др.През зимата устните са малко суховатыми, затова по-добре е да използвате балсам за устни преди да нанесете го върху устните си.Независимо от това, дали сте начинаещ в грима или гримьор, нашия набор от червила за устни подходящ за любители на красотата от всяка националност, цвят на кожата и икономически статус.Вашият любим грим за устни - Този культово-класически комплект, червило идва в луксозна подаръчна кутия.Набор от кадифе блесков за устни - 7 цвята пълноценно гланц за устни + 1 прозрачен блясък за устни plumper, най-популярните цветове, класически и модерни нюанси, вариращи от прозрачни, нюдовых, розови, розово-червено, корал, тъмно червени, ще задоволят всички ваши нужди. Размер на опаковката : 12x12x1,6 см /инч Тегло нето : 0,08 грама / 2,5 ml x 8 Съвети : Добър ефект ще има, ако нанесете много тънък слой. Валентин, Коледа, Хелоуин или други празници.Трайност не повече подкрасок не се изисква!Нанасяйте я сутрин, и го издържа по цял ден!Перфектната комбинация от цветове за всички поводи, задоволяване, независимо от основни образи или цели партита в стил рок. + комплект блесков за устни 1 бр. Набор от течни блесков за устни 8 цвята, ще получите неустоимо атрактивен цвят за устни със супер чаровни матови, постоянни и водоустойчиви, не се придържат към чашата, не изчезват.Идеален за лична употреба или като подарък за вашата майка, жена, сестра, дъщеря, момичета за рожден ден, Ден на благодарността, Ден на Св.

Клиентите също го харесват..