• Ново
Украса за Рожден Ден на Еднорога за момичета на парти в стил Еднорог включва балони от Дъгата фолио във формата на Еднорог, балони във формата на звезди, Набор от Ро?
zoom_in

Украса за Рожден Ден на Еднорога за момичета на парти в стил Еднорог включва балони от Дъгата фолио във формата на Еднорог, балони във формата на звезди, Набор от Розови Анимационни украса за парти в чест на рождения

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Комплект балони "Еднорог" : В комплекта са включени 8 бр мини-paste от балони "еднорог", 1 бр.Висококачествен материал : Набор от балони на "Еднорог" е изработен от висококачествено алуминиево фолио и латекс, които са по-дебели, по-безопасни и еко-приятелски. латексови балони (бял * 2, лилаво * 2, син * 2, розов * 2), 2 бр. мини-paste от балони "еднорог", 1 бр. балони от фолио "еднорог", 2 бр. балон с номер, 4 бр.Сладка декорация за партита в анимационни тема : За фенове на анимационни герои и децата, които харесват еднорози, този комплект балони в анимационен стил се възползва от плодовете на любовта си с негова помощ можете да направите красиви снимки и направя парти цветна. латексови балони (бял * 2, лилаво * 2, син * 2, розов * 2), 2 бр.Тези многоцветни балони от алуминиево фолио може да се съхранява дълго време, без изтичане на въздуха. Аксесоари за парти в чест на 6-ти рожден ден момичета : Комплект украси за партита с розов единорогом съдържа големи балони от фолио в цифров вид, които са идеални за украса на парти в чест на 6-ти рожден ден и ще ви отлични спомени от партито. Аксесоари за парти в чест на 6-ти рожден ден момичета : Комплект украси за партита с розов единорогом съдържа големи балони от фолио в цифров вид, които са идеални за украса на парти в чест на 6-ти рожден ден и ще ви отлични спомени от партито. балони "звезда", 1 бр.Сладка декорация за партита в анимационни тема : За фенове на анимационни герои и децата, които харесват еднорози, този комплект балони в анимационен стил се възползва от плодовете на любовта си с негова помощ можете да направите красиви снимки и направя парти цветна. балон с номер, 4 бр. Уникално декорирани мультяшное украса може да донесе щастие на вашето парти.

Клиентите също го харесват..