• Ново
Подложка за елхи от полиестер Kigai Watermelon, можете да използвате за декорация на дома за Коледно парти, създайте забавление за вашето коледните празници 28,3 инча в диам?
zoom_in

Подложка за елхи от полиестер Kigai Watermelon, можете да използвате за декорация на дома за Коледно парти, създайте забавление за вашето коледните празници 28,3 инча в диаметър (1 опаковка).

BGN 58.86

Брой продукти
check Налично

Я поставите навсякъде, където ви харесва, и въведете повече коледна атмосфера във вашия дом.Размери : 28,3 инча/ диаметър Материал : полиестер (изкуствена супер мека кърпа + гъба + алуминиево фолио) Характеристика : 1. 【Дизайн фигурата】 Забавен коледен дизайн на полата за празничната елха, прави ли си мат за коледно по-привлекателна. 【Подложка за дърво от полиестер】 Нашия подложка за дърво, изработени от полиестер, добре е пришита, дебел и здрав, без бръчки. Висококачествена възглавница във формата на коледно изработена от полиестер, внимателно се съединяват с замшевым материал и дъното от алуминиево фолио, водоустойчив и влага.Предпазва от влага върху килима, след поливане на растения и помага да се поддържа чистота в дома си. 【Голям размер】 28,3 инча / диаметър.Ние ще се гарантира качеството и количеството на продукцията, докато не сте доволни. 【Дизайн фигурата】 Забавен коледен дизайн на полата за празничната елха, прави ли си мат за коледно по-привлекателна.【Голям размер】 28,3 инча / диаметър. 【Забележка за почистване на】 Не се отмиват с вода (частично почистване). 【Гаранция за качество】 Ние предлагаме пълно сервизно обслужване, всеки проблем с качеството, моля, незабавно се свържете с нас за вас.

Клиентите също го харесват..