• Ново
Невидими слушалки за сън Безжични Най-Малки Миниатюрни Незабележими ушите с шумопотискане за сън ушите Bluetooth 5.3 Удобни Скрити слушалки за спане на своята страна, на
zoom_in

Невидими слушалки за сън Безжични Най-Малки Миниатюрни Незабележими ушите с шумопотискане за сън ушите Bluetooth 5.3 Удобни Скрити слушалки за спане на своята страна, на работа (телесен цвят)

BGN 23.99

Брой продукти
check Налично

Когато се гледа отстрани, той е достатъчно малък, за някои специални случаиСпи на ваша страна, не сдавливая ушите, а U-образни гумени тапи за уши, подходящи за кожата, ви позволяват да използвате слушалки в ушите през цялата нощ. 4, Това не е наистина тежки за носене в продължение на дълго време, дори и децата могат да го носят лесно, толкова е удобно, че да забравите за съществуването на слушалки за сън.Отворете капака и безжични слушалки автоматично включатся и ще извършат свързването помежду си.Стереофоничен съраунд звук от китова кухина, вълнуващо удоволствие музика.2 Обхват на предаване : около 10 м, Време на възпроизвеждане : 4 часа Време за зареждане : 2 часа Време на възпроизвеждане с зарядно калъф : 28 часа на Системата поддръжка : всички устройства и мобилни телефони, които поддържат Bluetooth Бележки : 1. ? Е ПРЕДНАЗНАЧЕН за сън - Много миниатюрни и невидим дизайн на корпуса на слушалките. Ако получите дефектна стока или имате някакви въпроси по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас.Стойте далеч от хъркане и детския шум.Спи на ваша страна, не сдавливая ушите, а U-образни гумени тапи за уши, подходящи за кожата, ви позволяват да използвате слушалки в ушите през цялата нощ.Опаковъчен лист : 1 * Безжични слушалки за сън 1 * USB Кабел C 1 * Ръководство за потребителя. Моля, прочетете внимателно ръководството за експлоатация преди употреба.Ако се сблъскате с някакъв проблем при ползване, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим за вас в рамките на 24 часа.2 с висока скорост и стабилна връзка, която осигурява слушане с ниска латентност.Той изглежда толкова лесно и естествено, че едва се забелязва неговото присъствие. ? ТЕХНОЛОГИЯ с ДВОЙНО намаляване на шума - Отлично физическо намаляване на шума в съчетание с технология за намаляване на шума акустична позволява да се наслаждавате на спокоен сън с слушалки за сън. Ако ви харесва да спи в слушалките и не ви харесва усещане за чуждо тяло в ушите, когато спите на страна, тези слушалки за сън - най-доброто за вас. ? ДЪЛЪГ живот на батерията 60 часа - слушалки sleep накрайници за уши достатъчно за 4 часа слушане на песни, както и стилен калъф за зареждане може да се удължи време на използване до 28 часа, което означава, че калъф за зареждане могат да се предостави допълнителна зареждане на слушалките sleep накрайници за уши в 5 пъти. ? ПРЕВЪЗХОДНО качество на звука и гаранция за сигурност - тези слушалки за сън ще ви предостави ползването отлично качество на звука.Стойте далеч от хъркане и детския шум.Той изглежда толкова лесно и естествено, че едва се забелязва неговото присъствие.? Е ПРЕДНАЗНАЧЕН за сън - Много миниатюрни и невидим дизайн на корпуса на слушалките. ? ТЕХНОЛОГИЯ с ДВОЙНО намаляване на шума - Отлично физическо намаляване на шума в съчетание с технология за намаляване на шума акустична позволява да се наслаждавате на спокоен сън с слушалки за сън.

Клиентите също го харесват..