• Ново
TOPBATHY 2 бр. Стенен Държач за Сешоар за Баня, Органайзер за Сешоар, Рафт за Сешоар за Тоалетна, Баня, Хотелска Салон (Сребрист)
zoom_in

TOPBATHY 2 бр. Стенен Държач за Сешоар за Баня, Органайзер за Сешоар, Рафт за Сешоар за Тоалетна, Баня, Хотелска Салон (Сребрист)

BGN 6.10

Брой продукти
check Налично

Многофункционален стенен органайзер за съхранение в банята- Размер : около 9,6 x x 7,3 6,3 м - е Изработен от висококачествен материал, издръжлив, лек, не ръждясва и не е лесно да се падне.Той е лесен за инсталиране, което, определено, максимално ще ви спести място.Многофункционален стенен органайзер за съхранение в банята.Тази полукруглую багажник може да се използва в гримерной, спалнята, банята, умывальне, фризьорски салон и т. са Изработени от висококачествен материал, здрав багажник, се различава лек, устойчив на корозия и не се поддава на падане.Монтиран на стената, което спестява място в банята, я прави много чиста.Пратката включва 2 х Стенни притежателя за сешоар.Лесна инсталация, осигуряваща ви голямо удобство.Идеален за полагане на сешоар за коса, може да се използва в гримерной, спалнята, тоалетната, фризьорски салон и т.- Материал : Алуминиева сплав.- Стенен монтаж, спестяващ място в банята си, прави банята много чиста.Описаниеэто продуктът е произведен от висококачествен материал за трайно и дългосрочно използване. Характеристики - Цвят : сребрист.Монтиран на стената, което спестява място в банята, я прави много чиста.

Клиентите също го харесват..