• Ново
UXZDX CUJUX Стъклен рафт Органайзер за съхранение в Банята с дебело закалено стъкло и матово покритие от никел, устойчив на корозия (Цвят: сребърен размер: 52-12 см)
zoom_in

UXZDX CUJUX Стъклен рафт Органайзер за съхранение в Банята с дебело закалено стъкло и матово покритие от никел, устойчив на корозия (Цвят: сребърен размер: 52-12 см)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

След многократни полиране на повърхността става светло, като огледало ★ 【Работно дизайн】 Страничната част е изпълнена с работна страна, носещи по-тежък, а външния вид е елегантен и красив.Малък размер и много място за съхранение. ★ 【Стенни инсталиране на】Стенни стелажи за съхранение позволяват да се спестят всеки сантиметър от пространството в семейството. ★ 【Дебели и безопасни производствени материали】 Космически алуминий, тънък и дебел, сверхпрочный.Трайни, устойчиви на счупване и износване.Това може да направи вашият дом по-чисти, и всичко това можете да намерите на този рафт. ★【Красив рафтове за съхранение е необходим за всяко семейство】 Този красив багажник - вашият помощник за съхранение.Това може да направи вашият дом по-чисти, и всичко това можете да намерите на този рафт.Трайни, устойчиви на счупване и износване.Малък размер и много място за съхранение.Широко се използва в кухни, бани, хол, тераси, etc.Мястото на инсталация могат да бъдат монтирани на плочки, метал, стъкло, дърво, естествен камък, мрамор, бетон и много пластмаси - но не на тапети, мазилка, текстил за стени и пластмаси, като PP, PE и PTFE.Широко се използва в кухни, бани, хол, тераси, etc.Можете да използвате тази красива закачалка в банята или коридора.Дизайн на предната ограда ефективно предотвратява случайното подхлъзване и смилане на продукти и осигурява безопасността на вградения огради.to удовлетвори вашите двойна изисквания за пространството за съхранение. ★【Красив рафтове за съхранение е необходим за всяко семейство】 Този красив багажник - вашият помощник за съхранение. ★ 【Работно дизайн】 Страничната част е изпълнена с работна страна, носещи по-тежък, а външния вид е елегантен и красив. ★ 【Стенни инсталиране на】Стенни стелажи за съхранение позволяват да се спестят всеки сантиметър от пространството в семейството.Мощна е неговата практичност обрат.Структура здрава, а край много гладко и няма да навредят на вашата ръка. ★ 【Дебели и безопасни производствени материали】 Космически алуминий, тънък и дебел, сверхпрочный.

Клиентите също го харесват..