• Ново
Veemoon 3 бр. Окото Чанта за Тоалетни принадлежности, Подвесная Пътна Чанта за Тоалетни Принадлежности, Пътни Прозрачна чанта за Тоалетни Принадлежности, Детски Орган?
zoom_in

Veemoon 3 бр. Окото Чанта за Тоалетни принадлежности, Подвесная Пътна Чанта за Тоалетни Принадлежности, Пътни Прозрачна чанта за Тоалетни Принадлежности, Детски Органайзер за съхранение на играчки, Детски Плажна чанта

BGN 7.47

Брой продукти
check Налично

Чанти за съхранение на плаване : Подходящи за окачване в гардероба на спалнята за съхранение на бельо и чорапиПратката включва 3 x калъф за съхранение Характеристики -Размер : Около 33,00 X26,00 X13,00 см. - Може да помогне на децата да се съберат мивката, играчки и всичко, което те изберат за смешно преносим окото на душата. - Предназначена за съхранение на малки неща, играчки и други на едно място, за да се помогне на децата да получат организирани мрежести торбички за закуски.Нето торба за играчки с пясък : бързо изсъхва - Широка мрежа дизайн, бързо съхнене и пълна защита от корозия.Чанта за съхранение на детски играчки с пясък : ЗАЯВЛЕНИЕ-Идеалната чанта за душата в спортен лагер за мъже и жени, бани, плувци, членове на залата, туристи, пътници.Нето торба за играчки с пясък : бързо изсъхва - Широка мрежа дизайн, бързо съхнене и пълна защита от корозия.Чанти за съхранение на плаване : Подходящи за окачване в гардероба на спалнята за съхранение на бельо и чорапи. - Компактен и лек, изработен от устойчив нейлонового материал, който е твърда и лека сетчатую чанта за тоалетни принадлежности.Окото чанта за душата Quick Dry Tote Bag : Куха, дишаща и окачена, тя може ефективно да вземе вода. Чанта за душата Компактна, лека, здрава и стилна и удобна дръжка за носене улеснява переноску. -Материал : найлон за дома-Цвят : както е показано на прозрачни чанти - Уверете се, че вашите вещи ще бъдат безопасни и чисти вътре в чантата. - Изработена от висококачествен материал, тя притежава отлична здравина и практичност за използване в плажната вкара чантата. бистра плажна чанта от висококачествена нейлонового материал, здрава и трайна, окото чанта за съхранение, лесно се слива, дебел материал, добра пропускливост на въздуха, лесна за разглобяване и сглобяване, лесна за почистване и т.

Клиентите също го харесват..