• Ново
Подарочное Складное Карманное Огледало Beaupretty За майките, Ретро Огледало За Грим, Двустранно Малко Огледало, с Квадратно Портативно Ръчно огледало, Огледало За Гри?
zoom_in

Подарочное Складное Карманное Огледало Beaupretty За майките, Ретро Огледало За Грим, Двустранно Малко Огледало, с Квадратно Портативно Ръчно огледало, Огледало За Грим под Формата на водни Кончета За Пътуване

BGN 7.01

Брой продукти
check Налично

- Ретро-стил и креативен дизайн, по-модерен и привлекателенПратката включва 1 х компактно огледалото. - Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба.-Размер : около 10,00x6,00x2,00 см / 3, 93x2,36x0,79 инча. - Идеален за нанасяне на грим и за нанасяне на грим.- Идеален за нанасяне на грим и за нанасяне на козметика.-Прекрасен избор на подаръци за жени, приятели, семейство, работници и още много други.- Ретро стил и креативен дизайн, по-модерен и привлекателен. - Изработен от висококачествен материал, здрав и практичен за по-дълга употреба. - Чудесен избор за подарък за жени, приятели, семейство, работници и много други.Описание Това е огледало за грим.Характеристики Материал : метал.С помощта на този преносим огледала ще можете удобно да наглася грим.Изработени от трайни материали, достатъчно здраво и практично за използване.- Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба.- Изработен е от висококачествен материал, здрав и практичен за по-дълга употреба.Те могат да станат изненада за изпращане като подаръци на момичетата, жените, както и професионален визажистам.

Клиентите също го харесват..