• Ново
Офис стол FelixKing, Ергономичен Работно стол с лумбална опора, Удобно Сетчатое Компютърен стол с флип от Висока облегалка с Регулируема облегалката за глава и подлакъ?
zoom_in

Офис стол FelixKing, Ергономичен Работно стол с лумбална опора, Удобно Сетчатое Компютърен стол с флип от Висока облегалка с Регулируема облегалката за глава и подлакътници за Конферентни зали (Сребристо черно)

BGN 80.00

Брой продукти
check Налично

Уникалният Y-образен дизайн лумбална опора притежава висока еластичност и за да се осигури надеждна поддръжка на гръбначния стълб, като при това не се чувстват уморени, дори и ако ще бъдете дълго време да седне [Лесен монтаж и гаранция] Можете лесно да съберат стол за около 20 минути, в съответствие с инструкциите. гаранция 1 година, винаги можете да се свържете с нашия отдел за следпродажбено обслужване и получаване на решението. [Удобна възглавница за гръбначния стълб] Дишаща и еластична, натурална гъба с висока плътност с висока устойчивост на износване. [3 D Регулируеми подлакътници] Подлакътници може да се регулира нагоре и надолу, наляво и надясно, напред и назад, осигурявайки по-удобна поддръжка на вашите ръцете по време на работа.Възглавницата на седалката съответства на извивката на бедрата на човека, което може да отслаби натиска върху талията и бедрата.Ефективно облегает и поддържа главата и врата, а също така облекчава налягане при седнало начина на живот на шията.[Ергономичен дизайн] Ергономична структура, ориентирана към човека. [Регулируема облегалка] Ролка на облегалката за глава може да се регулира нагоре и надолу под ъгъл от 30 °, което съответства на различна надморска височина и на позицията на сядане.

Клиентите също го харесват..