• Ново
Голяма Пуховка за Прах, Гъба, под формата на Капки, Пуховка За Мокър и Сух Употреба, Козметичен Инструмент За Грим, 5 бр., Течна Основа, Крем-пудра на Прах, Коректор, Ро?
zoom_in

Голяма Пуховка за Прах, Гъба, под формата на Капки, Пуховка За Мокър и Сух Употреба, Козметичен Инструмент За Грим, 5 бр., Течна Основа, Крем-пудра на Прах, Коректор, Ронлив пудра на Прах

BGN 4.00

Брой продукти
check Налично

нМатериалът е мек на допир и лесно деформиран.Материалът е мек на допир и лесно деформиран.Тази пуховка е много подходящ за нанасяне на течна основа, бариерен крем, ВВ-крем, слънцезащитен крем, въздушни възглавници, руж, прах, ронлива прах, сенки за очи, суха мед на прах и т. 【Пакетът включва】Ще получите 5шт слоеной на прах.Всяка пуховка с 1 каишка за подкрепа на ръцете, което ви позволява по-лесно да пуховку, тя не е толкова лесно пада, както и предотвратява натрупването на пуховке твърде голямо количество прах, което може не само да направите грима по-добра, но и да спестят на козметиката.Всяка пуховка с 1 каишка за подкрепа на ръцете, което ви позволява по-лесно да пуховку, тя не е толкова лесно пада, както и предотвратява натрупването на пуховке твърде голямо количество прах, което може не само да направите грима по-добра, но и да спестят на козметиката. пуховка, топло Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на. Валентин, ден на майката и всеки друг празник.【Пакетът включва】Ще получите 5шт слоеной на прах. 【Добър материал】 Тази затяжка е направена от висококачествен бархатного материал, който е мек и удобен за използване.След измиване изсъхва по естествен начин въздуха.Характеристики : Вие ще получите 5шт пуховок.В сравнение с други материали, не се налага да се вземат на прах няколко пъти, и по-малко прах се губи.Този тонален крем може да се използва мокра или суха, за получаване на различни ефекти и грим.Тази пуховка е необходима за професионален грим, в салон или домашна употреба, идеално място за нанасяне на грим. 【Идеален подарък】 Тази пуховка - чудесен подарък за всяко момиче, жена, приятелка, сестра, майка, семейство, любительницы за красота, мода и грим, а също така е чудесен подарък за рожден ден, ден за подаръци, ден на Св. 【Лесна употреба】 Форма на тази дръпвания улеснява поставянето на всяка част на лицето, при нанасяне на грима, прави грима по-изящни и спокойни. Валентин, ден на майката и всеки друг празник.След измиване изсъхва по естествен начин въздуха.Добре дошли в нашия магазин, ние имаме в магазин на много козметични средства., на Помещение включва : 5 бр. 【Идеален подарък】 Тази пуховка - чудесен подарък за всяко момиче, жена, приятелка, сестра, майка, семейство, любительницы за красота, мода и грим, а също така е чудесен подарък за рожден ден, ден за подаръци, ден на Св.Тази пуховка е много подходящ за нанасяне на течна основа, бариерен крем, ВВ-крем, слънцезащитен крем, въздушни възглавници, руж, прах, ронлива прах, сенки за очи, суха мед на прах и т.

Клиентите също го харесват..