• Ново
Бели перли Нажимается на ноктите Къси Квадратни Кристали Режийни Акрилни Нокти Гланц Къса Режийни Върховете на ноктите Прост Маникюр с изкуствени пръсти, за жени ?
zoom_in

Бели перли Нажимается на ноктите Къси Квадратни Кристали Режийни Акрилни Нокти Гланц Къса Режийни Върховете на ноктите Прост Маникюр с изкуствени пръсти, за жени и Момичета, 24 бр. (сърце от бели перли)

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

лепило за нокти 【Широко приложение】 Мат режийни ноктите са подходящи за различни обществени дейности. Изберете правилния размер на режийни нокти за всеки пръст, нанесете върху ноктите ни клеевую стикер. Ако имате нужда от по-малка дължина или друга форма, моля, придайте й форма, с помощта на пилочки за нокти. 【Здраве и дълголетие】 Аксесоари за дълго натискане на ноктите, са изработени от акрил, това е защитата на околната среда, нетоксичен, без мирис. 【Удобно да се използва】 : Къси нокти са проектирани в съответствие с извити женски нокти, с умерена дебелина, естествена кацане, по-естествен ефект и удобни за използване. 【Здраве и дълголетие】 Аксесоари за дълго натискане на ноктите, са изработени от акрил, това е защитата на околната среда, нетоксичен, без мирис. 【Удобно да се използва】 : Къси нокти са проектирани в съответствие с извити женски нокти, с умерена дебелина, естествена кацане, по-естествен ефект и удобни за използване. Потопете ноктите си в топла вода за около 1 минута, и лепило висящи ще е по-лесно отстранени.Как да се премахне? 1. - Самозалепващи се на разделите за нокти са по-подходящи за временна работа, се свалят лесно и по-безвредни за естествени нокти. Отрежете страничните страна и област на кожичките, за прецизно напасване с помощта на нашата пилочки за нокти, която ще подобри издръжливостта на въздушната нокти. кратко съобщение за нокти 12 размери и 1 бр. Сложете отгоре ноктите и внимателно се прилага натиск върху тях в продължение на 10 секунди. 【Широко приложение】 Мат режийни ноктите са подходящи за различни обществени дейности. 【Лесна употреба】 Къса режийни нокти с лепило strcker помогне да направите вашия любим маникюр само за 5 минути в домашни условия.

Клиентите също го харесват..