• Ново
Калъф Flyekist, Съвместими с Nintendo Switch, Преносим за пътуване, Напълно Защитен твърда чанта-месинджър с мека подплата, 18 игри за контролер Console Switch Pro и аксесоари (новост 2023
zoom_in

Калъф Flyekist, Съвместими с Nintendo Switch, Преносим за пътуване, Напълно Защитен твърда чанта-месинджър с мека подплата, 18 игри за контролер Console Switch Pro и аксесоари (новост 2023 г., бял)

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

нИзработена от висококачествени и екологично чисти материали, с лек и характерен модел, който остава топъл спомен за феновете на игри и идеален подарък за семейството или приятели, удвоява индекс на щастието!.Моля, обърнете внимание, че : Продава се само чанта за съхранение на nintendo switch, а останалите аксесоари са дадени само за справка.Мека подплата от полиуретан вътре предпазва конзола и аксесоари от надраскване. ? Благородна двойна светкавица : двустранен гладък дизайн с цип улеснява съхранение на аксесоари за nintendo, а закопчалката по-точна и с по-малка вероятност да падне. ? Че вие ще получите : Mailto : 1 х чанта-месинджър с регулируеми презрамки; Размер : 33*23*11.Моля, обърнете внимание, че : Продава се само чанта за съхранение на nintendo switch, а останалите аксесоари са дадени само за справка.Вмещайте 18 игрални карти с мрежесто джоб за малки аксесоари като допълнителни джойконы, кабел HDMI, въжета за джойконов и т. ? Благородна двойна светкавица : двустранен гладък дизайн с цип улеснява съхранение на аксесоари за nintendo, а закопчалката по-точна и с по-малка вероятност да падне.Nintendo switch / oled-конзола switch, докинг станция switch, контролер switch pro, адаптер за променлив ток превключвател, дръжка за зареждане на joycons. ?Портативен за пътуване : добре Обмислен дизайн позволява максимално използване на наличното пространство и намалява размера на опаковката, удобна регулируема лента за носене през рамо и нескользящая дръжка за преместване на обзавеждане, идеални за отдих или почивка, насладете се на игра досугом.Вмещайте 18 игрални карти с мрежесто джоб за малки аксесоари като допълнителни джойконы, кабел HDMI, въжета за джойконов и т.Моля, свържете се с нас, добър ден!.Ако имате нужда от калъф с голямо пространство за всичките ви аксесоари за ключове, нашият луксозен калъф за ключове ще стане най-добрият избор. ? Калъф за носене Deluxe Switch : подходящ е за пълноценна система за nintendo switch.Ако ще трябва да преминете със себе си на пътешествие в нашата чанта за съхранение предпазва вашата конзола за игри и аксесоари.Ако искате да прекарате приятно време за игра със своите семейства или приятели, чрез закупуване на калъф за съхранение на switch-голям капацитет, ще удваиваете показател за щастие!.Изработена от висококачествени и екологично чисти материали, с лек и характерен модел, който остава топъл спомен за феновете на игри и идеален подарък за семейството или приятели, удвоява индекс на щастието!.

Клиентите също го харесват..